Baru Saspek Pneumonia pun dah Rasa macam nak mati kot.

7/30/2017 07:44:00 AM 0
Baru-baru ni aku dikejarkan ke Wad Kecemasan sebab susah nak bernafas, before that aku dah alami batuk yang ketara waktu malam, kahak yang...

Gaya Untuk Berjaya Inspirasi dari Hafiz Mustapha atau lebih dikenali sebagai Cute Carry

7/30/2017 06:28:00 AM 0
Recently, I berpeluang untuk mengenali seorang jejaka yang sangat bergaya dan boleh dikatakan sebagai seorang yang sangat berinspirasi dan ...

Gebu Gebas dengan G9Skin White In Whipping Cream

7/29/2017 12:33:00 AM 0
Ada sesiapa dah cuba sendiri white in whipping cream ? It's kinda new for me yes a whipping cream macam kotak susu, so far ...

Untunglah Cantik Macam Neelofa..

7/26/2017 01:45:00 AM 0
Baru-baru ni kan, heboh so-sial media tentang gadis pelanduk 2 serupa macam Neelofa, tak pasal-pasal terus famous gitu, kita ni yang dah la...

You need to Bring your kid's immunization book below 7 years if you want to get treatment for them in KK.

7/26/2017 01:36:00 AM 0
I believe this is a really sensitive issue, yeah it's not a mandatory yet and it is still a choice for those who wants or vice versa to ...

5 Warna Menarik G9SKIN FIRST LIP STICK

7/25/2017 03:56:00 PM 0
Baru-baru ni I berpeluang untuk mencuba sendiri warna-warna lipstick yang menarik dari G9SKIN, salah satu produk 'made in Korea.&...

Kegembiraan dan Tragis dikongsi bersama.

7/21/2017 10:31:00 PM 0
Ya Allah, semenjak dari Ramadhan lagi aku dah mula tak selesa, mungkin sebab time tu aku berkemas rumah sakan sebab ada perabot baru masuk ...

Tingkatkan kualiti kesihatan selama 8 hari untuk nikmati gaya hidup lebih sihat

7/20/2017 03:56:00 AM 0
Baru-baru ni I berpeluang untuk merasai sendiri urutan yang boleh dikatakan memuaskan di atas kerusi urut Gintell De Space UFO tu, actually...
www.syafierayamin.com