PAINFUL MASKER I EVER HAD !

2/27/2017 03:51:00 AM 0
NOT RECOMMENDED FOR MY SKIN TYPE ! DEAD- DRIED MACAM  PAINT WALL Haritu I teringin nak makan TEXAS Chicken ! So I ajak husband pe...

Rambut kekal Bergaya untuk Jejaka yang Pentingkan Penampilan

2/27/2017 03:13:00 AM 0
I ingat kaum wanita je complicated rupanya kaum lelaki pun sangat lah menitik beratkan penampilan mereka. Dari syampoo sehinggalah pengg...

DASHING ELITE MEN SHAMPOO anti dandruff & anti Hair Fall

2/27/2017 01:26:00 AM 0
I ingat wanita sahaja yang ada masalah rambut gugur dan kelemumur sebab wanita kebanyak rambut panjang itu sebab penjagaan rambut sangat...

ROMANO SPRAY untuk Lelaki Urban kembali Berkeyakinan Tinggi

2/27/2017 01:12:00 AM 0
Spray.. spray... sekarang ROMANO pun ada buat semburan deodoran, Which is memang membantu untuk mencegah bau badan... ramai cakap peremp...

ROMANO pilihan Jejaka yang ingin menguasai Kehidupan

2/27/2017 01:04:00 AM 0
Lelaki yang menyukai haruman adalah gaya lelaki yang classy dan handsome untuk masa kini. Bagi I lebih suka lelaki yang berbau harum kerana...

Sherin Ladies Spa untuk wanita bekerjaya memanjakan diri.

2/27/2017 12:35:00 AM 0
Badan lenguh, masuk angin, muka kendur hapir semua masalah kulit berlaku dekat badan I, kadang-kadang sampai tak larat nak uruskan semua be...

'Massage Chair' dari Monspace diperkenalkan Hari ini.

2/26/2017 09:35:00 PM 0
Hari ini bersamaan 26 Februari 2017 di PICC, Putrajaya, Monspace telah memperkenalkan kerusi urut mereka sendiri. Majlis telah dihadiri den...

Curvy & Sihat dengan The Metabolight Slimming di Toscana Medi Clinic

2/26/2017 08:26:00 PM 0
Bagi seorang wanita pinggang yang ramping dan payudara yang tegang adalah sebuah impian namun kegemukan badan akibat daripada pemakanan yan...

Wangikanlah Hatimu Sempena Kempen Selamatkan Irama Malaysia

2/25/2017 08:35:00 PM 0
Tyka 3 Juara & Noraniza Idris "Wangikanlah Hatimu"  adalah sebuah lagu terbaru sempena lagu simbolik untuk #saveiramama...

Perkhidmatan Klinik Bergerak Diderma Oleh Monspace Multinasional Corp

2/25/2017 07:19:00 PM 0
Berita baik untuk rakyat Malaysia dimana MONSPACE multinasional corp telah mendermakan sebuah kenderaan kepada St. John's Ambulance Mal...
www.syafierayamin.com