Baby Carrier Or Stroller ? | I-angel Hip Seat Carrier Irene

6/30/2016 03:54:00 PM 0
Menjadi ibubapa sebenarnya bukannya tugas yang mudah tau ! Banyak benda yang perlu dilakukan untuk memastikan keselamatan anak-anak....

Awet muda dan kulit cerah berseri | Kelahiran Anugerah Buat semua wanita dari SAFI

6/30/2016 02:06:00 AM 0
Masker Keremajaan Wajah SAFI RANIA GOLD dan Masker Pencerah Safi Balqis White Trilogy. Sesibuk mana pun wanita menguruskan kerjaya dan k...

Bakar Lemak, Kurangkan Kolestrol, Kawal selera Makan dengan Jeli ? | CENTA SVELTE SLENDER JELLY

6/29/2016 05:15:00 PM 0
  Hi everyone ! Safiera again ! So harini I nak update produk yang dikatakan mampu mengurangkan tahap kolestrol yang terover tu. ...

Hidrasikan kulit anda dengan Krim Hada Labo.

6/28/2016 03:59:00 AM 0
  Kulit bersih serta kulit wajah berseri adalah idaman setiap wanita bagi mereka yang kerap terdedah dengan sinaran matahari, cuaca ke...

Khas untuk #kakimekap | Cermin Mekap Berlampu LED | Vanity Mirror di Malaysia

6/28/2016 03:41:00 AM 0
Salam semua, lama tak update blog selepas kerap berehat dari pelbagai aktiviti, bulan Ramadan ni lebih suka duduk dekat rumah dan tidur I ...

Lauahan Hati : Blogger FOC

6/19/2016 02:43:00 AM 0
Yuhuu, tajuk nak gempak je tu, jangan marah ye kawan-kawan, sebagai suri rumah berkelulusan Ekonomi rumah tangga ni, konon duduk ruma...

Nak tangkap gambar minta izin dulu ye ! Nanti kena saman !

6/19/2016 01:38:00 AM 0
Lesson learned ! So harini I pergi redeemed/claimed my hadiah as I won a hair treatment from blogger friend. I was yeah ! The hair treat...

ErgoBaby - Baby Carrier untuk New Born ?

6/17/2016 01:13:00 PM 0
Hi semua, Syafiera here ! Last time I ada attended a parenting event pasal Baby carrier and how to wear Ergobaby carrier. Baru-baru i...

Jom Travel dengan Rilakkuma dan Canon EOS M10

6/17/2016 10:30:00 AM 0
Say Hello to Rilakkuma ! Toytravel atau dipangil Nui-Dori telah muncul dengan kaki yang comel tu ! Untuk memberi inspirasi kepada ...

Berbuka Puasa di De Palma Hotels

6/17/2016 09:40:00 AM 0
Hi semua ! Baru-baru ini Syafierayamin.com dapat bersinggahsana di Hotel Palma Ampang untuk menjenguk sendiri hidangan berbuka puasa yan...
www.syafierayamin.com