Keyakinan Terserlah dengan Rona Sutra Mineral Makeup Instant Coverage Pressed Mineral Foundation 100% Mineral SPF 35 PF 04

4/26/2016 10:45:00 AM 0
  Hi semua,  syafiera again.. so recently, I tercari-cari bedak compact yang I nak pakai at the same time I malas nak pakai fo...

Saya nak putih gebu dan pinkish glowing macam Princess White..

4/21/2016 02:25:00 AM 0
  Hi semua, syafiera here.. Harini I nak share 1 produk yang I rasa macam suka sangat.. I baru minum Princess White ni 3 hari, sat...

Shhh.. Rahsia Kesihatan dalaman dan luaran lelaki terungkai..

4/20/2016 06:36:00 PM 0
  Hi semua, syafiera here.. Rata-rata wanita dalam Malaysia sangat menitikberatkan kesihatan diri mereka kerana mereka mengunakan ban...

Tak rasa pun nak pergi #SBB2016 tapi...

4/20/2016 03:17:00 AM 0
  Hi semua ! Syafiera here, dah nak dekat beberapa hari bercuti rehat to update a new entry. I macam biasa bila lewat malam mata...

Rebonding Rambut Sendiri Di rumah !

4/15/2016 06:16:00 AM 0
  Hi semua,  Syafiera lagi, so last Monday I memang decided nak luruskan rambut dekat salon sebab I tak tahan dengan rambut frizzy I...
www.syafierayamin.com