8 Hidangan yang menarik di Rasa Utara.

1/26/2016 10:31:00 PM 0
Hi semua, lama tak update Kisah Makan-makan di laman sesawang syafierayamin.com biasalah baru lepas 'delivered' jadi ambil masa s...

Kesan Lipstick Aloe Vera 99% terhadap bibir anda.

1/23/2016 04:27:00 AM 0
Dah nak genap seminggu pakai lipbalm ni, jadi syafierayamin.com memang nak sangat tunjuk result dia, seronok je bila bibir jadi merah bak d...

Pantang lepas bersalin macam Tak Berpantang langsung !

1/18/2016 06:53:00 PM 0
Okay harini dah nak genap 30 hari syafierayamin.com boleh dikatakan dalam tempoh berpantang. Mentang-mentang pantang sendiri hentam je la l...
www.syafierayamin.com