Kos Bersalin di Hospital Ampang dan Bajet barangan bersalin tahun 2015

10/28/2015 06:15:00 PM 0
Dah nak masuk #30minggu mengandung anak kedua ni. jadi banyak betul lah dalam kepala ni nak beli apa nak beli itu ini, aduhai bajet dah lar...

Sedih MAHAL sungguh Pakej bersalin di sekitar Kuala Lumpur - hajat dalam hati biar mati je ketika bersalin

10/28/2015 02:45:00 PM 0
Siapa yang duduk area Selangor atau Kuala Lumpur ni memang sudah sinonim dengan harga mahal biasalah kerja pun gaji rm2K-RM10K tapi yang ma...

Bilalah TM nak pasang Unifi dekat rumah kita ni?

10/28/2015 02:13:00 PM 0
Ye harini syafierayamin.com nak update sangat apa yang terbuku dalam hati ni. Sudah hampir 10 bulan duduk dikawasan perumahan baru ni tapi ...

9 Kelebihan Lynk.my 2015 - Contest Review

10/28/2015 11:03:00 AM 0
Blogger Malaysia sudah tentu tertarik dan berminat dengan pertandingan-pertandingan yang dianjurkan dalam Malaysia ni, memang tak dinafi...

SAFE SEX? Apa sebenarnya kita tahu?

10/28/2015 09:14:00 AM 0
Untuk wanita - apa sebenarnya kita tahu pasal SAFE SEX ? SAFE SEX? Adakah ianya hanya sekadar pemakaian KONDOM, Pil pencengahan untuk elak...

Apa dosa ibu menyusu sehingga di pandang riak disebabkan satu kes kematiaan?

10/28/2015 08:55:00 AM 0
Disebabkan satu status yang di Update oleh nara. Hampir seluruh kaum ibu yang menyusu Anak dicop riak, berlagak, menunjuk and so on ...

Kami masih boleh bergaya walaupun kami tidak kurus !

10/28/2015 08:19:00 AM 0
Plusify - salah satu web jualan yang tidak asing lagi buat para wanita di luar sana. Ianya khusus untuk wanita yang mempunyai saiz badan da...

Teknik Kegel atau Dikenali Teknik Kemut Rawat masalah kelonggaran faraj dan pembuangan air kencing untuk Ibu Hamil

10/22/2015 05:38:00 AM 0
Semalam macam biasa pergi temujanji dengan Klinik Kesihatan, biasalah tiap-tiap bulan kena lawat nak tengok kesihatan ibu hamil dan anak ya...

Minyak Wangi Pilihan - Fragrance Du Bois

10/22/2015 03:20:00 AM 0
syafierayamin.com tertarik sangat dengan minyak wangi Fragrance Du Bois, jatuh hati pada minyak wangi ni masa dapat sample dekat event P...

Jom Rawat Masalah Anda Yang ketagih Video Lucah

10/22/2015 02:45:00 AM 0
Harini syafierayamin.com nak update cerita yang sebenarnya adalah cerita yang agak asas untuk para suami isteri mendapatkan anak iaitu seks...

Jom CiUM dengan Sambal & Ais

10/22/2015 01:53:00 AM 0
Hi semua ! Harini syafierayamin.com nak update pasal pelembab bibir yang perasa dia sangat 'rare' iaitu Sambal & Ais, Sambal tu...

Kaki Busuk ? Petua Nenek boleh selamatkan.

10/19/2015 06:33:00 PM 0
Rata- rata ramai di antara kita mengalami masalah kaki berbau dan juga bau kaki yang melekat dalam kasut. Apakah puncanya sehingga kaki kit...

Masalah Rabun Bukan Penghalang untuk Kelihatan Cantik.

10/19/2015 12:51:00 AM 0
Semalam syafierayamin.com berpeluang untuk mengikuti kelas dan 'private event' dari Acuvue Define® untuk mempelajari tentang masala...

RM120,945.64 - Kutipan terkumpul #AirAsiaMakna

10/18/2015 11:16:00 PM 0
Harini syafierayamin.com berkesempatan hadir untuk memberi sokongan kepada #AirAsiaMakna sebagai inisiatif kesedaran kanser di Malaysia me...

Kahwin dengan orang bisu kalau tak tahan dengar isteri membebel.

10/18/2015 10:25:00 PM 0
Ini bukan satu penghinaan atau mahu jatuhkan orang yang OKU. Tapi ini adalah realiti dalam kisah rumah tangga. Anda percaya tak kadang-kada...

Baby Girl Ke Baby Boy Ni ?

10/12/2015 06:32:00 PM 0
Hi semua, hari ni nak update lagi pasal jantina bayi lelaki ke perempuan, memandangkan syafierayamin.com tengah hamil anak yang kedua dah n...

Shizens : Senarai Harga Produk & Tea Party di Malaysia.

10/12/2015 03:38:00 AM 0
Hi semua ! syafierayamin.com bawakan ekslusif kisah kecantikan bersama produk yang agak terkenal di Malaysia iaitu Shizens. Tak dinafikan s...
www.syafierayamin.com