Jom bawa anak-anak anda ke sambutan bulan PLAY-DOH® Sabtu Ini di 1 Utama !

9/23/2015 05:53:00 PM 0
Hello mommies and daddies semua ! So harini ni ada berita gembira untuk anak-anak anda yang kreatif dan berbakat dalam bidang membuat mod...

Tabloq White Clay ( Dari tanah kita datang kembali pun ke tanah )

9/21/2015 12:58:00 AM 0
Salam semua, dah lama tak buat produk review kan ? So harini saya nak share kat korang produk yang sangat rasa macam seronok nak pakai ke...

Lotus Birth atau Uri yang viral sekarang.

9/21/2015 12:25:00 AM 0
Korang ingat tak haritu pernah update pasal wanita Indonesia serta anak perempuanya yang baru dilahirkan.. Gara-gara wanita Indonesia ters...

Politik Hangat - Anak Panda Malaysia kena pulangkan ?

9/21/2015 12:06:00 AM 0
Tak tahu cerita ini benar atau tidak, biasalah dah terlalu banyak cerita berdrama dalam Politik Malaysia kali ni. Kita dah semakin lali den...

Waktu hamil kedua ada kucing jantan warna mata berbeza-beza selalu datang rumah.

9/20/2015 11:07:00 PM 0
Kucing yang selalu datang rumah - panggil dia putih je Kucing putih yang handsome dan muka sangat Otai ni adalah kucing jiran yang tak ...

Kenapa kita tak digalakkan menyuruh Ibu Bapa kita menjaga anak-anak kita ?

9/20/2015 10:50:00 PM 0
Sebenarnya tak pernah tahu pun pasal ni, baca baca pun sebab ada pakar motivasi dalam facebook yang mengatakan anak derhak. Tak tahu sejau...

Adakah badan anda PROTEIN mencukupi ?

9/20/2015 10:27:00 PM 0
Protein ? Apakah sebenarnya protein tu ? Dari masa zaman sekolah selalu juga ditekankan makan makanan yang mengandungi protein untuk pemben...

Jenis Tungku Yang terbaik untuk Ibu yang bakal berpantang

9/20/2015 07:11:00 PM 0
Bagi ibu yang bakal bersalin, saya nak kongsikan sedikit tips menarik untuk kecutkan rahim, rawat balik urat yang kembang dengan bertungku....

Ketahui 6 Kebaikan dan 5 kekurangan MLM (Multi-Level Marketing)

9/10/2015 06:02:00 PM 1
MLM atau multi level marketing, saya tahu pasal bisnes ni sejak dari zaman belajar kat universiti lagi, sebabnya kawan saya yang beriya-iya...

Pakai seksi sampai nampak lurah dendam bila ibu menyusukan anak kau suruh tutup tak pun suruh susukan anak dalam toilet.

9/10/2015 03:20:00 PM 2
Ini perkara yang selalu terjadi rasanya dekat negara luar dalam negara Malaysia tak tahu lah macam ni. Sebenarnya isu ni jadi sensitif bagi...

8 Tanda anda sebenarnya tidak gembira dengan kehamilan anda.

9/10/2015 02:33:00 PM 0
Kehamilan adalah salah satu kunci utama kebahagiaan suami isteri yang tak boleh di sangkal lagi. Walaubagaimanapun ada setengah yang hamil ...

Berapa ramaikah antara kita mempunyai Tahap kesedaran tentang Autism? Ketahui simptom ini lebih awal !

9/09/2015 06:34:00 PM 1
Apa sebenarnya Austism ni ? Kalau nak tahu inilah 'biggest concern' untuk para ibu bapa terutamanya saya sendiri, masa anak lelaki...

Apa yang kita tahu tentang POKOK ?

9/09/2015 01:59:00 AM 0
Pokok - sekeliling kita memang ada pokok, kadang-kadang ada yang tumbuh secara tiba-tiba tengok-tengok je dah membesar depan mata, kita pun...

Mengapakah kita diberi sepasang mata ?

9/09/2015 12:59:00 AM 0
Ingat tak masa kecil-kecil dahulu, ye saya masih ingat, saya gunakan mata untuk membezakan warna yang saya nampak pada helaian kertas bewar...

5 Rahsia untuk kekal sihat dan cantik ketika hamil.

9/09/2015 12:17:00 AM 0
Hi semua, entri harini nak update sedikit rahsia untuk kekal sihat dan cantik ketika hamil. Memang tak disangkal lagi sebenarnya kehamilan ...

Pertandingan NESTLÉ LAGI SIHAT LAGI HAPPY NATIONWIDE

9/08/2015 05:12:00 AM 0
NESTLÉ LAGI SIHAT LAGI HAPPY NATIONWIDE CONTEST   Hi korang ! Korang dah join contest dari nestle ni ke belom ? Kalau belum cepat j...

Nestle KIT-KAT : Meet ROBO GT !

9/08/2015 04:49:00 AM 0
Hai korang ! Masa 5 & 6 september lepas.. Korang yang tinggal berdekatan dekat AEON Taman Maluri untung bila dapat  Jumpa Robot G...

Antara 7 sebab "Telekung Reehans Pilihan Muslimah" ( Wow sangat menarik untuk di baca )

9/08/2015 04:18:00 AM 0
"Ibadah selesa, In Sha Allah Hidup Ceria"   Assalamualaikum semua, harini nak update entri pasal jenama telekung Reehan...

FREE SEATS AirAsia.com ( SALE untuk semua destinasi )

9/08/2015 02:36:00 AM 0
Nampaknya ramai dah update pasal free seats dari Air Asia.com ni, wow lepas sudah kena pelbagai cukai dan tekanan matawang Malaysia yang ...
www.syafierayamin.com