Makanan ala jepun

10/10/2013 01:21:00 AM 0
Hola again assalamualaikum I nak update lagi tentang I masak makanan ala - jepun adalah satu set bento with salmon tp aku lupa tangkap g...

Asap semburan nyamuk anti dengue

10/10/2013 12:56:00 AM 0
Assalamualaikum again Dah lewat malam nak update pasal semburan asap nyamuk ni lagi bukan sebab I nak tidur lambat, tapi I terjaga dari ...

Air Barli untuk Cantik ?

10/09/2013 03:34:00 PM 0
Hello Assalamualaikum again, lamanya tak update lagi blog ciklimaunipis ni, biasalah rasa macam tak ada masa nak mengupdate update pada...

SKINWHITE +IBUPUTIH BY NINASKINCARE

9/19/2013 03:37:00 AM 2
Good malam again everyone ! I nak cerita tentang the best produk I dah guna so far. I guna Skincare IBU PUTIH gila la... Kulit dalam masa...

Jemputan Temuduga untuk Penerbit Rancangan

9/19/2013 03:27:00 AM 0
Hi Assalamualaikum dan selamat tengah malam semua, Saya terpaksa tidur lewat pula untuk semniggu dua minggu ini memandangkan tak lama lagi...

Doktor lelaki yang sambut kelahiran !

1/11/2013 01:28:00 AM 2
Wahahha, tak bestlah lelaki lain tgk bawah kita. so sape sape yg banyak duit mintak doktor perempuan yang tolong sambut tak pun suruh suami...
www.syafierayamin.com