Pencuri di Parking Tesco Kajang

8/25/2012 04:40:00 AM 0
Niat nak pergi beli ikan fresh dekat Tesco Kajang lepas balik tengok ikan dari Giant Saujana Impian, dah la tengah penat- badan pun dah sa...

Tanda-tanda hampir bersalin

8/14/2012 09:33:00 PM 4
Tajuk nieeee.... best tak ? Bilalah aku nak bersalin ni dah masuk 38 minggu dah nie, Adik ipar aku baru je selamat bersalin anak lela...

Bilalah kawan aku nak bayar hutang aku nie.

8/10/2012 08:00:00 AM 2
Selamat pagi - Hari ni dah berapa hari kita berpuasa ye, Oh dah 21 Ramadhan. Dah start dah Malam Lailatul Qadar. gambar curik dari...

Bosan bila asyik nak kentut #

8/06/2012 09:08:00 PM 0
Gambar curik Waktu malam lepas berbuka mesti je nak kentut, Aku tak tahu la apasal asyik nak kentut je, padahal aku makan apa je...

Salahkah aku menjadi suri rumah sepenuh masa ?

8/06/2012 04:21:00 PM 1
Entry kali ni memang aku nak tekankan sebab terlalu ramai orang yang bising kenapa aku tak bekerja tolong suami carikan duit semua tuh. E...

37 weeks baby bump #

8/06/2012 02:34:00 PM 2
Baby bump 37 weeks 37 weeks. Oh ! My baby no longer dah premature jika dia nak keluar seawal sekarang. Jadi- perasaan sekarang ? PE...

Baskin Robin nak kasi AIS KRIM free kalau DATO' Chong Wei dapat GOLD.

8/05/2012 04:29:00 PM 0
Gambar curik gambar-gambar ais krim Kalau Dato' Chong Wei dapat EMAS malam nie. Dapatlah kita makan Baskin Robin dari kol 8-10pm...

Anemia dan kencing manis ketika hamil #

8/04/2012 06:54:00 AM 4
Aku nak update lagi cerita aku waktu aku hamil ni, Masa awal bulan dulu, Aku memang tak berselera nak makan, Tengok makanan yang sedap...

Kurang selera makan menjelang puasa #

8/04/2012 06:12:00 AM 0
Assalamualaikum semua, Dah berkemundang dah azan Subuh Baru lepas menjamah sedikit makanan - ikan selar asam pedas ngan sayur campur. T...

Produk Biodex Semasa Hamil

8/03/2012 10:59:00 PM 0
Salam 1 Malaysia. Sekejap je mahu upload cerita baru, Saya tengah hamil ni pun masih nak Cuba cuba produk kecantikan Tapi nak cuba-cub...

Carta Pergerakan Bayi Buku merah

8/03/2012 10:33:00 PM 0
Salam semua, Laju je kan aku meng-update cerita, Hari ni aku nak cerita pasal pergerakan bayi dalam perut aku, Dah akhir-akhir ni, Ba...

Doa untuk Orang yang Disayangi.

8/03/2012 10:08:00 PM 0
Ya Allah Ya tuhanku, Kau ampunilah dosaku, Kau ampunilah dosa-dosa suamiku, Kau ampunilah dosa-dosa ibubapaku, Kau ampunilah dosa adi...

Kaki bayi tendang di sebelah kanan

8/03/2012 09:39:00 PM 0
Hari ni dah 14 ramadhan, cepatnyakan, Alhamdulillah dah 36 minggu bayi dalam perut, tapi mama dapat puasa jugak, bagus anak mama, tak lapa...

Tanda hamil anak lelaki atau perempuan # Suka-suka

8/02/2012 02:19:00 PM 18
Selamat petang puan-puan. Tajuk kita hari ni anak lelaki atau anak perempuan dalam perut kita ni. Berdebar-debar lah. Aku tak scan lagi pon ...

Tanda hamil anak lelaki atau perempuan # Suka-suka

8/02/2012 02:19:00 PM 18
Selamat petang puan-puan. Tajuk kita hari ni anak lelaki atau anak perempuan dalam perut kita ni. Berdebar-debar lah. Aku tak scan lag...

Rahsia Hamil # Jus Perawan D'Herbs

8/02/2012 01:51:00 PM 6
Salam sejahtera lagi ye Puan-puan yang mahu hamil. Saya ada rahsia sikit, saya bukan apa - saya sengaja je mahu buka cerita pasal cerita...

I am pregnant anak pertama dapat tahu masa 7 weeks

8/02/2012 01:12:00 PM 0
Salam semua. Hmm, walaupun cerita dah lama baru aku nak meng-update kan cerita awal 'pregnancy' aku. burung terbang2 bawak...

Masa berlalu terlalu pantas. D=

8/02/2012 12:36:00 PM 0
Selamat sejahtera semua. Masa berlalu amat amat lah pantas, tahun depan dah jadi 23 tahun. Adoi tua-nya lah saya kan. Berat badan ...

Kisah Kahwin !

8/02/2012 11:53:00 AM 0
Oh pagi yang indah. Tiba-tiba rasa macam nak updated cerita pasal kahwin dulu. Walaupun dah lama dah nak dekat 2 tahun kahwin tapi wak...
www.syafierayamin.com