Jom kawal keguguran rambut sebelum terlambat dengan penjagaan rambut Faith Fleur SET PRIMADONA


Jom kawal keguguran rambut sebelum terlambat !

Bagi seorang yang berusia 30-an ke atas dan seorang ibu memang tak I tak boleh nafikan masalah keguguran rambut adalah masalah utama yang I alami dan banyak juga produk yang I dah cuba untuk rawat masalah ni. Rambut yang sentiasa penuh atas lantai ni tanda-tanda badan dah perlu topup gizi yang kekurangan dan perlu kurangkan 'stress' serta cari produk yang bersesuaian untuk rambut agar dapat kawal rambut keguguran jadi teruk malah lama-kelamaan silap hari bulan jadi botak pula. 


SPA RAMBUT kini di rumah je....

Rambut Gugur? Kulit kepala gatal ? Rambut kembang ala ala Kak Limah ? Rambut berwarna?

Haaaaaaa syampu, perapi rambut & serum rambut rawatan untuk rambut gugur dari @faithfleurhq ni semestinya untuk you all !!

I rekomen sebab I dah Cuba sendiri....

✔ Rambut lembut gila....
✔ Rambut kejung sebab warna dengan inai dah tak kembang Dan kering...
✔ Kulit kepala yang gatal dah tak rasa nak garu-garu lagi...
✔ Rambut mudah nak diurus...
✔ Rambut gugur tak seteruk dari hari sebelumnya....

Faith Fleur adalah jenama penjagaan rambut yang telah beroperasi selama 5 tahun dan telah membantu lebih 1 juta pengguna mendapatkan rambut lebat dan cantik mereka. Diasaskan oleh Puan Siti Mariam Abdul Samad, Faith Fleur kini mempunyai 10 produk penjagaan rambut yang dapat mengatasi apa juga masalah rambut yang dihadapi sama ada daripada kanak-kanak sehingga ke orang dewasa. Lebih banyak mengenai kejayaan Faith Fleur boleh dilihat di https://www.faithfleurhairtreatment.com/

Maksud ‘Faith’ ialah kesetiaan manakala ‘Fleur’ diambil daripada perkataan Perancis yang bermaksud ‘bunga’. Faith Fleur ialah syarikat pengeluar produk penjagaan rambut yang terdiri daripada Shampoo, Conditioner, Serum, Tonic dan Hair Mist.


SET PRIMADONA : Shampoo & Conditioner Hair Loss, Anti-Frizz Hair Serum

Shampoo Hair Loss

• Saiz-250ml 
• Bauan honey dew 
• Tanpa Paraben dan SLES 
• Mengandungi vitamin pro-V-B5 

 Kelebihan Shampoo: 
1. Menghilangkan kotoran dan minyak pada rambut dan kulit kepala 
2. Mengurangkan minyak berlebihan pada kulit kepala. 
3. Mengurangkan minyak berlebihan pada kulit kepala. 
4. Menghalang kekeringan, kegatalan, rambut kasar dan kulit kepala bersisik 
5. Mengurangkan kekusutan dan membantu mengurangkan rambut gugur

Conditioner Hair Loss

• Saiz-250ml 
• Bauan honey dew 
• Tanpa Paraben dan SLES 
• Mengandungi vitamin pro-V-B5 Harga 

Kelebihan Conditioner: 
1. Diperkaya dengan Mineral Oil untuk mengurangkan masalah rambut putus dan kering 
2. Menjadikan rambut lebih lembut dan bersinar 
3. Memberikan kelembapan kepada rambut

Anti-Frizz Hair Serum

• Saiz-65ml 
• Berbau lembut dan segar 
• Mesra solat 
• Tidak berminyak dan tidak melekit 
• Cepat menyerap

Kelebihan Serum: 
1. Mengandungi bahan-bahan berkualiti seperti minyak zaitun untuk mengatasi maslah rambut rosak 
2. Membantu mengurangkan rambut bercabang dan rapuh 
3. Melembutkan dan melebatkan rambut 
4. Dapat mengurangkan masalah rambut gugur. 
5. Merawat masalah kelemumur dan kulit kepala kering. 

Bahan-bahan: Minyak zaitun, Minyak Biji Anggur dan Minyak Kastor.


KELEBIHAN SET PRIMADONA:

1. Mengandungi pro-vitamin B5 yang boleh menyihatkan rambut dan sumber yang baik untuk mengatasi rambut gugur.
 
2. Bebas paraben, soap dan SLEs. Paraben boleh menyebabkan gangguan hormon.


CARA PENGGUNAAN UNTUK FAITH FLEUR PRIMADONA (Rujuk Video)



SET Langkah Pertama – Shampu Cara Penggunaan Basahkan rambut sehingga kena pada kulit kepala, kemudian ratakan cecair syampu di bahagian rambut dan kulit kepala. Urut lembut kulit kepala 2-3 minit dengan syampu hairloss Faith Fleur kemudian bilas dengan air sehingga bersih.


Langkah Kedua – Conditioner Cara Penggunaan Bersihkan rambut dari kesan syampu kemudian ratakan cecair conditioner di bahagian rambut sahaja, elakkan daripada terkena kulit kepala kemudian biarkan 2-3 minit. Akhir sekali bilas dengan air sehingga bersih.


Langkah Ketiga – Serum Cara Penggunaan Picit ke tapak tangan dan gosok, kemudian rata ke seluruh rambut dan kulit kepala. Boleh juga digunakan ketika rambut masih basah.


Hopefully lepas seminggu pemakaian rambut tak gugur langsung sebab baru 2 hari pakai dah nampak result... heee....

Paling BEST rangkaian penjagaan rambut dari @faithfleurhq BEBAS dari PARABEN, SLES Dan sabun. I nak bagi anak-anak I pakai pun tak takut Dan yakin...

Harga :
Shampoo Hair Loss : RM35 250ml
Conditioner Hair Loss : RM35 250ml
Anti-Frizz Hair Serum : RM20 65ml

Check out @faithfleurhq atau layari https://www.faithfleur.my/ sekarang juga untuk MERDEKA SALES !!!

Untuk testimoni : @faithfleurhq.testimoni
Nak jadi dropshipper : @hidupsenangbersamafaithfleur

Catat Ulasan

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com