Bugzbagz - personalized nama anak di beg bekal & beg pelbagai guna


Tengok anak-anak dah membesar depan mata seronok kan..
Sekarang nak pergi sekolah mesti berbekal..
Lagi bersemangat mak bila tengok beg bekal anak cantik dan boleh personalized nama masing-masing..
So tak ada lah masalah tertukar/terambil beg bekal dengan kawan-kawan..

p.s: Barangan kita perlulah dilabel nama dengan cetakan berkualiti agar tidak mudah hilang dan tidak keliru dengan beg orang lain..

Kisah disebalik Bugzbagz

Bugzbagz telah diasaskan oleh Puan Norhayati, ibu kepada dua orang anak perempuan dan berasal dari Malaysia. Beliau banyak terlibat dengan urusan di sekolah dan banyak masanya digunakan di situ. Inspirasi dari kegunaan barangan yang banyak persamaan antara murid-murid di sekolah, perkara pertama yang ibubapa lakukan untuk mengenali barangan anak ialah apa ? 

Sudah tentu melabel barangan anak-anak dengan nama mereka seperti pelekat, sulaman atau penanda yang sesuai sebolehnya yang tahan lama dan tidak tercabut.

I Syafiera iaitu seorang blogger kepada 2 orang anak juga mengalami masalah yang sama penanda nama berpelekat sangat tidak tahan dan mudah tercabut, kadang-kadang anak mengalami masalah tertukar dan tertinggal barangan mereka kerana keliru. 

Bila berlaku macam ni ibubapa terpaksa pula nak cari beg baru :(

Oleh itu Puan Norhayati memutuskan untuk menghasilkan beg yang mempunyai label nama dan mesra bajet, maka wujudlah Bugzbagz.

Setelah berbulan-bulan merancang dan berurusan dengan pembekal, bugzbagz dengan bangganya mempamerkan set pertama yang lebih berpatutan, diperibadikan dengan tag yang dilekap, praktikal, senang dilipat, ringan, bertebat dan beg yang mudah dibersihkan.

Semasa proses itu, ramai meminta beg jenis ringan, bertebat dan dilipat untuk tujuan mereka sendiri. Maka Beg All-Rounder Flap dikeluarkan.

Puan Norhayati ingin membina hubungan jangka panjang dengan pelanggan berdasarkan kepercayaan dan kebolehpercayaan serta menantikan komen dan pertukaran  para pelanggan dan ibubapa di Facebook dan Instagram untuk cadangan atau komen bagi menambahbaikkan produk yang sedia ada.



The Boxy Lunch Box ada 2 jenis patern dan warna iaitu Blue Azure dan Rainbow.
Adelia pakai rainbow meanwhile Yusuf pakai blue azure. Ada 3 bahagian, 1 berzip, dan 2 lagi bahagian tepi seperti poket kecil. Bestnya Beg bekal ni ianya boleh tahan sejuk atau tahan panas dalam tempoh 3 jam, paling penting ianya mempunyai ruangan yang besar untuk masukkan bekas makanan. 



Foldable lunch beg pula ialah beg bekal jenis lipat ada 2 pilihan patern warna seperti khaki dan red poppy.

Beg makan tengahari yang ringan dan kecil ini adalah sesuai sempurna untuk ibubapa yang sibuk. Ia akan membantu dalam banyak tugasan seperti (makan tengah hari, makanan ringan) tetapitidak tidak kelihatan sebaik sahaja dilipat  dan dimasukkan ke dalam beg tangan, beg sekolah atau beg bimbit ke ofis.

Beli barangan pada saat-saat akhir, bawa barang atau barang-barang bayi atau anak hanya perlu buka beg bertebat secara hangat dan sejuk serta sedia dibungkus!

Pilihan warna dan mempunyai label nama di beg bekal jenis lipat ni menjadikan ianya sangat istimewa.


Multipurpose Case adalah pelbagai guna. Ianya mempunyai kantung sederhana dan rekaan yang sangat elegan. Digunakan sebagai sarung pensil, beg kosmetik atau aksesori mudah alih, ia akan menjadi tempat penyimpanan barangan anda. Hadir dengan 2 jenis pilihan warna iaitu Blue Empire dan Pink Clover.

Paling Best semua barangan dari Bugzbagz sesuai dan mudah untuk dicuci..

Nantikan edisi terhad 'boxy bag campuflage,' okay semua..

Harga :
  • The Boxy Lunch Box RM58
  • Foldable Lunch Bag RM48
  • Multipurpose Case RM35
Percuma Personalized Name tanpa pembeliaan minima..

Nak tahu lebih lanjut, sila layari :
https://www.bugzbagz.com/
Ig : @bugzbagz

Catat Ulasan

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com