Tak tahu nak UPDATE apa dalam BLOG MUSIM PKPB ni?


Ewah berbulan bulan cuti dari blog sejak PKPB ni, hmmph sebenarnya banyak je benda nak taip cuma most of them ialah NEGATIVE thoughts je especially dengan FEAR mongerer updates. Other than that just some sponsored items and ads. Tu pun banyak I tak berikan kerjasama untuk participation. Lost some focus in writing. Last year hampir setiap minggu ada produk untuk direview, sekarang I terpaksa memilih yang mana I rasa patut letak sebab I tak sanggup nak menaip dengan tekanan PKPB ni. Simple task je SOP ni TAPI bayangkanlah berbulan tak jumpa mak ayah. Jumpa haritu pun sebab dapat perlepasan sekejap lepas tu back to PKPB balik. Apa pun I tak berminat nak jadikan ni sebagai new norm I nak BACK TO NORMAL. Dulu-dulu nak jumpa keluarga tiap tiap minggu tak pun sebulan 2 x balik rumah mak. :( I harap I tak jatuh lagi dalam 'DEPRESSION' yang teruk sebab PKPB ni. Still in control. Luckily I spent a lot my times dengan anak, PLANTS dan meow meow. Hiks. 

Apa pun thank you PR, Founder yang DM and PM nak gunakan servis I. I still akan menaip in my own writing style and actually you all boleh visit my instagram ig stories everything I update dalam tu sebab easy pegang hanya hujung jari je. Laptop ni I guna untuk berblogging anak I dah mula 'conquered' main roblox. lol.

Banyak je benda nak update tapi at the moment I nak reflect myself kot, be a better wife and a better mom.. 

Tapi tu la sekarang I ni more to HALUAN kanan instead of HALUAN kiri. I tak rasa I boleh berfikir macam you all, terlalu deep memikir.. apa pun Doa ku amalkan recently,

Semoga ALLAH jauhkanlah aku dan keluarga dari pemerintah yang zalim, lindungilah aku dan keluargaku dari fitnah dajjal dan bebanan hutang, lindungilah aku dan keluarga dari azab kubur dan neraka. Aminnnnnn.. :)


Post a Comment

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com