Baby Carrie hadir dengan bahan organik khusus untuk bayi


Siapa tak kenal dengan Carrie Junior kan ? Sekarang dah ada khas untuk baby tau iaitu Baby Carrie hadir dengan ramuan seperti Organik Oat Milk dan Milk of Almonds serta Organik Almond Oil dan Wheat Germ Oil sesuai untuk melembutkan kulit bayi. Bila dah 100% organik I sebagai mama pun of course nak pakai juga tau !

Baby Carrie dirumus khas untuk ibu bapa yang ingin memastikan keselamatan bayi mereka yang baru lahir dan mengandungi 100% aktif tumbuh-tumbuhan organik yang dirumus khasu ntuk kulit bayi yang baru lahir.


Baby Carrie hadir dengan beberapa produk iaitu :

  • Head To Toe Gentle Wash
  • Baby Bath
  • Baby Lotion
  • Baby Oil ( Nourishing & Calming Oil )
BABY CARRIE Head to Toe membersihkan kulit kepala &kulit sensitif bayi dengan lembut dan diperkaya denganminyak gandum, kaya dengan Vitamin E, sebagaiantioksidan untuk melindungi kulit. Ia melembapkan kulitbayi secara intensif dengan minyak badam organik agarkulit lembut & licin.
  • Sesuai untuk Bayi yang Baru Lahir
  • Tidak memedihkan mata
  • Hypoallergenic
  • Diuji oleh Pakar Dermatologi
  • Diuji oleh Pakar Oftalmologi
  • Bebas sulfat, sabun, paraben, pewarna, MIT

BABY CARRIE Bath membersihkan kulit sensitif bayi dengan lembut dan mengandungi susu oat organik & susu badamuntuk memperbaiki kelembapan kulit bayi, mengawal kehilangan kelembapan & menguatkan kulit. Keanjalankulit bayi ditingkatkan dengan Vitamin A & E, yang juga bertindak sebagai antioksidan untuk melindungi kulit


BABY CARRIE Bath
  • Sesuai untuk Bayi yang Baru Lahir
  • Tidak memedihkan mata
  • Hypoallergenic
  • Diuji oleh Pakar Dermatologi
  • Diuji oleh Pakar Oftalmologi
  • Bebas sabun, paraben, pewarna, MIT

Baby CARRIE Nourishing Oil sangat sesuai untuk urutan ikatan bayi. Ia menenangkan & melegakan kulit kering dan mengunci kelembapan kulit bayi. Campuran yang diperkaya dari minyak badam organik, minyak gandum & minyak zaitun membantu kulit bayi menyerap dan mengekalkan kelembapan sambil melindungi kulit.
  • Sesuai untuk Bayi yang Baru Lahir
  • Hypoallergenic
  • Diuji oleh Pakar Dermatologi
  • Mengekalkan lebih kelembapan
  • Melembapkan & melembutkan



BABY CARRIE Lotion memberikan kelembapan cepat selama 48 jam pada kulit bayi dengan kesan tidak berminyak dan rasa ringan. Ia diperkaya dengan gliserin untuk menghidrat dan menenangkan kulit bayi dengan susu oat organik & susu kacang almond untuk melembabkan & melindungi kulit.
  • Sesuai untuk Bayi yang Baru Lahir
  • Hypoallergenic
  • Diuji oleh Pakar Dermatologi
  • Mengekalkan kelembapan selama 48-jam
  • Bebas alcohol, paraben, pewarna, minyak mineral
Sebagai seorang mama, I akan sentiasa mencari sesuatu yang terbaik untuk diri sendiri, anak anak dan keluarga. Baby Carrie yang terbaru ni mempunyai ciri-ciri menepati citarasa I seperti penggunaan bahan organik memandangkan kanak-kanak masa kini ramai yang menghidapi masalah kulit dan I nak ucapkan syabas pada Carrie Junior team sebab menghasilkan produk yang awesome seperti ini.

Baby Carrie anda boleh dapatkan di pasaraya berdekatan anda atau layari laman web http://www.carriejunior.com.my/ dan Facebook : https://www.facebook.com/CarrieMY

1 comment :

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com