Nasi Kandar Marrybrown bakal buat anda puas hati !


Kini anda boleh menikmati nasi kandar di Marrybrown bermula dari 16 Julai 2020 tanpa perlu ke Penang dah. Menu nasi kandar di Marrybrown bakal membuatkan anda rasa puas hati dengan saiz 'portion' bukan satu tapi anda juga boleh menikmati 2 ketul ayam yang krispy dan pedas pedas gitu.

Ps : I jarang makan nasi kandar..
Cuma rasa teruja bila Marrybrown keluarkan Nasi Kandar.. why not Cuba kan ?
So far I boleh katakan 'portion' dia puas hati.. 2 ketul ayam, papadom KRUP KRAP KRUP KRAP.... telur rebus sebiji belah dua, nasi dilimpahi dengan kuah kari Dan siap ada bendi rebus.. rasa dia okay-okay.. sesuai untuk yang kuat makan.. portion kombo I ordered macam ni boleh makan untuk 2 orang dengan harga yang berbaloi untuk 2 ketul ayam saiz gitu.. hee..

You all dah pernah Cuba ke belum Nasi Kandar Marrybrown ? Kalau dah Cuba komen dekat bawah nak tahu juga you all punya taste bud tu... hee..

Ada kombo tau ayam seketul atau 2 ketul bersama Ice Lemon Tea.. hee..
Apa lagi Jom Terjah Marry Brown berdekatan anda !


Marrybrown ni ada banyak cawangan, area yang paling dekat di kawasan rumah I pun di IOI City Mall, kalau you all tinggal di sini jangan lupa pergi di bahagian 'ice skating' tau. Jika di sini jangan lupa ikut SOP yang ditetapkan, jarakkan fizikal dengan orang ramai ye, dan bersihkan tangan selalu.


Kombo nasi kandar Marrybrown ialah :
  • Nasi Kandar 2 ketul ayam bermula dari RM16.20
  • Nasi Kandar 1 ketul ayam bermula dari RM13.70

Setiap set mempunyai telur rebus, papadom dan juga Teh Ais Lemon dari Heaven and Earth untuk hilangkan rasa dahaga.

Apa lagi Jangan lupa singgah tau !

Untuk maklumat lanjut menegnai Marrybrown, promosi dan perkhidmatan penghantaran, sila layari laman web dan laman sosial mereka :

Facebook: MarrybrownMalaysia
Instagram: Marrybrownmy
YouTube: MarrybrownTV
Delivery: http://mbdelivery.com.my

#MarrybrownMY #SomethingDifferent
#NasiKandarMB #KiniKembaliLagi

Post a Comment

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com