Rambut mudah diurus dengan Kundal Macadamia Damage Care Solution Premium Hair Essential Oil


Siapa sini dah pernah cuba Kundal Macadamia Damaged Care Solution Premium Hair Essential Oil? I dah anak dara I pun dah pendek kata satu keluarga I dah cuba. Haha. Seriouslah produk boleh tahan juga ya keberkesanannya untuk perbaiki kembali rambut yang dah rosak teruk ? Macam I tak de lah rambut rosak sangat sebab I jarang warna rambut cuma rajin touch up rebonding rambut yang kembang-kembang tu la. Pokok kata armbut I sejenis mengerbang kering je kalau ikut kan. Tapi nasib baik ada Kundal Macadamia Damage Care Solution Premium Hair Essential Oil memang rambut mudah nak diurus, bahagian tangle-tangle tu senang je nak lerai ya. Awesome suka sangat. Selain tu ianya lembabkan juga bahagian kering-kering. So far okay sangat-sangat very impressive, I malas nak puji banyak-banyak sebab kang kena tuduh over-claimed pula. So far bagi I ianya boleh bekerja dengan baik untuk rambut I. I bagi 5 bintang.

Tekstur dia macam kebanyakan serum di zaman moden masa kini, cecair jernih tidak melekit mudah meresap ke dalam setiap lapisan rambut tanpa buat rambut rasa berat. So far rambut bila disentuh macam pegang sutera je hee.


Adelia Approved, rambut dia lebih senang diurus bila pakai Kundal Macadamia Damage Care Solution Premium Hair Essential Oil ni.


Cantikkan rambut Adelia ? I suka je nak belai-belai pegang rambut dia lepas guna Kundal Macadamia Damage Care Solution Premium Hair Essential Oil.

Mana nak beli Kundal Macadamia Damage Care Solution Premium Hair Essential Oil? huuu I tengok banyak tempat ada, dalam guardian ada, dalam iHerb ada. eh memang senang nak dapatkan juga produk ni, I rasa macam nak beli shampoo dengan conditioner dia la, IN LOVE sangat.

Bahan dia banyak pula, you all google search je bahan dia, tapi mesti la ada Macadamia tu. Kacang favourite I kot. Bau dia ala-ala ylang-ylang gitu, wangi dan tak tengit. Packaging kaler ungu, I suka betul warna tu kena dengan jiwa I.

MACADAMIA ULTRA SERUM 100 ml
  • Mengandungi 15 ekstrak minyak semula jadi
  • Teknologi pencampuran minyak yang unik KUNDAL meningkatkan penyerapan, tidak melekit
  • Minyak tulen dan pekat(tanpa sedikit air atau alkohol)
  • Memberi perlindungan rambut, nutrisi, volume dan berkilat untuk rambut!
  • Wangi dan sakit hidung


Ada rasa nak cuba ke you all ?

Bolehlah layari laman sesawang KUNDAL : http://kundalglobal.com/
Facebook : https://www.facebook.com/kundal.my/
Instagram : https://www.instagram.com/kundalmy.official/

Post a Comment

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com