Telefon Pintar VIVO V17 sesuai untuk Kaki swafoto


Kaki Swafoto Boleh Beli ni satu untuk gambar nampak menarik

Alamak sekarang nak kena kumpul duit ke tak beli VIVO V17 ni ? Sebab dah macam kena dengan jiwa pula sesuai sangat untuk generasi masa kini yang suka tangkap gambar muka sendiri guys.. I suka sebab kamera depan kalau nak nampak cantik boleh letak beautify mode kalau nak nampak real boleh off mode tu.

Swafoto dengan VIVO 17 - 32MP (tangkap di ruangan gelap)
Gambar Swafoto nampak lebih terperinci terutamanya garisan bawah mata

V17 membantu pengguna menangkap swafoto berkualiti tinggi dan pengambilan gambar berkumpulan dengan lebih mudah dengan Kamera Depan 32MP. Ia menawarkan kualiti foto yang terbaik pada bila-bila masa, di mana sahaja. Untuk melengkapkan pilihan fotografi profesional, peranti pintar ini juga menampilkan ciri "Super Night Mode" dan "Super Night Selfie" yang meningkatkan kejelasan walaupun pada waktu malam.Merakam Momen-Momen yang Tidak Boleh Dilupakan dengan Kamera AI Quad 48MP dan Kamera Depan 32MP

Peranti pintar ini juga mempunyai kamera Super Wide-Angle yang memperluaskan tangkapan lanskap. Digabungkan dengan algoritma AI dapat menyampaikan pengalaman fotografi yang terbaharu dengan kejelasan foto yang lebih baik kerana V17 mempunyai kamera AI Quad yang mampu menghasilkan gambar-gambar yang hebat. Kamera Utama 48MP, kamera Super Wide-Angle 8MP, Kamera Macro 2MP dan Kamera Bokeh 2MP.


Prestasi Perisian yang Terbaik untuk Penggunaan Sepanjang Hari dan Kapasiti Bateri yang Besar
Bateri 4500mAhnya dengan Teknologi Pengecasan Pantas Dwi-Enjin membawa kecekapan yang lebih tinggi dan pengecasan yang lebih pantas supaya peranti pintar ini dapat memberikan pengalaman mudah alih yang berpanjangan dan selamat. Ia disokong oleh pemproses Qualcomm Snapdragon 675 AIE dengan 8GB RAM + 256GB ROM yang dapat memberikan prestasi yang hebat untuk semua aplikasi dan memastikan sistem peranti dapat dikendalikan dengan lancar pada setiap masa. . Ia disokong oleh pemproses Qualcomm Snapdragon 675 AIE dengan 8GB RAM + 256GB ROM yang dapat memberikan prestasi yang hebat untuk semua aplikasi dan memastikan sistem peranti dapat dikendalikan dengan lancar pada setiap masa.

Ciri yang sesuai untuk Kaki Gamer

V17 dilengkapi dengan Ultra Game Mode yang menyediakan pengalaman permainan terbaik dan tidak terganggu dengan menyekat mesej dan notifikasi buat sementara waktu untuk pengalaman dunia fantasi yang sempurna untuk gamer yang mencari pengalaman permainan mudah alih yang lancar. V17 juga dilengkapi dengan ciri "Voice Change" yang boleh menyeronokkan lagi waktu permainan dengan penyediaan pelbagai suara untuk memadankan dengan watak-watak permainan. Teknologi pecutan Multi-Turbo secara aktif mengesan sistem pengendalian untuk memastikan pemain dapat menikmati prestasi permainan yang lebih menggembirakan.


Reka Bentuk Skrin Ultra O

V17 dilengkapi Skrin Ultra O Super AMOLED yang inovatif dengan reka bentuk kamera hadapan paparan yang paling nipis dalam industri. Paparan Super AMOLED mempunyai nisbah aspek sebanyak 20:9, sekaligus menawarkan warna gamut yang asli sambil menyaring 42% cahaya biru. Paparan 6.44 inci FHD+ mempunyai kamera hadapan berukuran 2.98mm yang sangat jelas, suatu penggayaan yang tampil futuristik tanpa menjejaskan pengalaman tontonan. Peranti pintar ini juga disediakan dengan Teknologi Pengimbasan Cap Jari Dalam Paparan. Dengan ketumpatan piksel cap jari yang lebih tinggi dan algoritma yang lebih canggih, ia membolehkan pengguna membuka kunci peranti pintar dengan selamat dan mudah.


Pilih warna yang berkenan di hati

Peranti ini tampil dengan 2 pilihan warna menarik - Admiral Blue dan Crystal White dan boleh didapati di Malaysia mulai 21 Disember 2019."V17 mewakili pemahaman kami tentang keperluan pengguna hari ini dan inovasi yang kami banggakan. Reka bentuk 5-kamera dengan Skrin Ultra O membolehkan pengguna menghasilkan gambar dan berpengalaman menonton di luar imaginasi," kata Raymond Lee, Pakar Produk vivo Malaysia. "Penciptaan V17 sekali lagi mempamerkan pendekatan inovasi kami yang mementingkan pengguna sambil memperkukuhkan lagi kedudukan kami sebagai perintis dalam penyediaan pengalaman mudah alih yang terbaik khas buat rakyat Malaysia."

Spesifikasi V17
Asas-asas
Pemproses : Qualcomm Snapdragon 675 AIE Octa-core pemproses
Penyimpanan : 8GB RAM + 256GB ROM
Bateri : 4500mAh dengan Dual-Engine Fast Charging (9V 2A)
Sistem Operasi Funtouch OS 9.2 (berdasarkan Android 9.0)
Badan
Dimensi 159.01 × 74.17 × 8.54mm
Berat 176g
Paparan
Skrin 6.44 "FHD +
Taip Super AMOLED Ultra O Screen
Touch Screen Capacitive multi-touch
Pengiktirafan biometrik
Teknologi Pengimbasan Cap Jari Dalam Paparan
Kamera
Kamera Depan : Kamera Depan 32MP
Belakang: 48MP + 8MP (Wide-Angle) + 2MP (Bokeh) + 2MP (Makro)
Mod Fotografi
 • Potret Depan : Super Night Selfie, Potret Kesan Potret (Potret Bokeh termasuk), AR pelekat, Pose Master, Penapis, AI Makeup, AI HDR, Burst, Pengesanan Gender, Mengambil Foto, Rekod Video.
 • Belakang: Mod Malam Super, Video Ultra Stabil, Potret Bokeh, Potret Cahaya Potret, Pelekat AR, Pose Master, Filter, AI Makeup, Super EIS untuk video, Super Wide-Angle (Foto + Video), Super Macro, Framing Potret, AI HDR, Burst, SLO-MO, Mod PRO, Panorama, Pengiktirafan Pemandangan AI, DOC, Ambil Foto, Rekod Video dan sebagainya.
Kesambungan
USB (Jenis-C), Wi-Fi, Bluetooth (Bluetooth 5.0), GPS, OTG
Sensor
Accelerometer, Sensor Lampu Ambient, Sensor Jarak, E-kompas, Gyroscope
Barangan dalam kotak
V17, Earphone, Dokumentasi, Jenis-C untuk Kabel USB, USB Power Adapter, SIM Ejector, Perlindungan Kes, Filem Perlindungan (digunakan)

Harga VIVO V17 ialah RM1,699

2 ulasan :

 1. pergh cayaq hati ini dibuatnya. haha. jenuh cheq nak kumpul duit :D

  BalasPadam
  Balasan
  1. Tu la tengah fikir nak kumpul duit untuk new smart phone hahahaaaa

   Padam

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com