Mintox - Ending my journey before the ends of 2019


Mintox adalah salah satu produk untuk membantu detoks badan kita terutamanya jenis yang suka makan tanpa henti ni. Selama beberapa bulan I ambil mintox I jenis tak dapat nak komited pengambilan setiap hari. Selalunya I akan ambil apabila I makan terlampau banyak pada hari sebelumnya. Kemudian sebelum 2 jam I nak tidur I akan sediakan mintox dalam keadaan yang suam. So far pembuangan najis lebih senang dan mudah pada keesokan harinya. Cuma i jenis tak tentu jadi tak banyak I boleh cakap. So far masalah kenaikan berat badan I just sikit-sikit je. I masih menjaga pemakanan, ambil supplement dan makan makanan yang I rasa mudah nak dimasak dan disediakan. Kadang-kadang I makan tak ikut masa jadi boleh gastrik dibuatnya kan.

So far bila dah dapat detox semua isi dalam perut tu. Okaylah daya penyerapan supplement lebih baik lah dari sebelum. Apa pun seronok juga mengikuti program diet bersama Mintox selama beberapa bulan ni. Lama juga ya I joined program ni, dah nak habis tahun 2019. Terima kasih Mintox beri pengalaman bersama produk anda. Hopefully to see you again next time. :)

The latest me bersama Adeline Tsen this end of the year 2019


Mintox entri pertama : http://www.syafierayamin.com/2019/08/mintox-bantu-kempiskan-perut-bagi-yang.html?fbclid=IwAR2_6wNenZmdhbfXePW-yqfwrt0owBC-RNjlRAeo2lh5ViIcPRISHaSwj8Q

Mintox entri kedua : http://www.syafierayamin.com/2019/07/detoks-badan-mintox-campuran-serbuk-jus.html


Harga 1 kotak Mintox Campuran Serbuk Jus Dengan Sekam Psyllium ialah RM138 untuk 14 sachets.

Untuk maklumat lanjut anda boleh ke facebook dibawah :
https://www.facebook.com/mintoxmalaysia/
No. Telefon: +6011-2345 0201

Post a Comment

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com