REMDII produk yang sesuai untuk seisi keluarga


Cari produk yang sesuai untuk seisi keluarga.
Bestnya jadi ibubapa nowadays kan.. dulu-dulu kalau nak beli produk penjagaan diri.. mesti nak kena cek yang mana sesuai untuk mak, untuk ayah , untuk budak-budak atau untuk bayi..bukan apa sebab kalau silap pilih produk boleh iritasi ye kulit memasing lagi-lagi yang ada eczema.. tapi produk @remdiisensitiveofficial yang I dah cuba hampir seminggu ni bagi I 'WOW Impression!!' Especially REMDII Gentle Hair Shampoo sesuai untuk semua jenis rambut... rambut I yang nipis nampak macam lebih tebal sikit dari sebelum lepas beberapa cucian.. rambut Adelia pun nampak lebih berkilat, sihat, tak kusut-masai dan lebih senang nak urus..

REMDII Calming Body Wash & REMDII Gentle Hair Shampoo
REMDII Calming Body Wash (Blue) adalah pencuci badan tanpa wangian dan SLS untuk kulit kering dan sensitif. Ia mengandungi jenis vitamin E yang 60X lebih kuat yang berfungsi menjaga kulit anda dari dalam.


REMDII Gentle Hair Shampoo (Orange) adalah syampu untuk semua jenis rambut, mengandungi vitamin E yang 60x lebih kuat untuk penembusan yang lebih mendalam. Ia juga tidak mengandungi wangian dan SLS , sesuai untuk scalps sensitif.


Selain dari shampoo yang buat I impressed habis, REMDII juga hadir dengan Calming Body Wash, Intensive Moisturizing Cream dan Ultra Sensitive Intensive Repair Cream..

REMDII Ultra Sensitive (Yellow)

REMDII Ultra Sensitive (Yellow) adalah krim pelembap ultra sensitif dengan teknologi ceramida Teknologi Mimic Skin dengan tocotrienols dan tocopherol spektrum penuh yang dihantar ke dalam kulit.


REMDII Sensitive (Green) adalah krim pelembap yang ringan, tidak berminyak, dan mengandungi spektrum tocotrienol dan tocopherol yang penuh. Sistem penyampaian yang dipatenkan berfungsi untuk membaiki dan melembapkan kulit dari dalam, sambil menenangkan kulit di bawahnya secara selamat, secara semulajadi dan berkesan.


REMDII bebas dari bahan kimia berbahaya dan 0% sabun, 0% paraben, 0% sulfate, 0% pewarna, 0% wangian dan 0% minyak mineral.

Kandungan Vitamin E semulajadi dan vitamin C terdapat dalam produk REMDII ni.

Telah diuji secara klinikal dan terbukti dapat membantu mereka yang ada masalah kulit sensitif.

Nak tahu lebih lanjut, sila layari :

- website: www.remdii.com
- Fb: REMDII Health and Skincare
- Instagram: remdiisensitive official

Post a Comment

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com