🌸Pengikut Blog🌸

[ Tonton Video ] RAMBUT GUGUR BANYAK SANGAT ! Fight with Daenggimeori Anti-Hair Loss Series


RAMBUT GUGUR BANYAK SANGAT !

siapa sini rambut hari hari penuh atas lantai.. no worries not only you.. I admitted I pun hari hari terpaksa kutip helaian rambut then letak dalam pasu letak tanah.. tanam pokok... I tengok DIY tutorial cakap rambut kita ada nitrogen boleh kasi pokok jadi lebat katanya.. Haha.. sorry back to this post I nak introduce rangkaian syampu rambut @daenggimeori_malaysia distributed oleh @miseoul.beauty dari Korea.. btw I dapatkan syampu ni masa DI Korean food fair haritu.. huhu.. kalau u oll nak cari syampu ni atau nak tahu bahan bahannya boleh lawat www.dooricare.com .

↓↓ Tonton Video Di Bawah ↓↓



1 set ada 6 items :

(kena basuh lepas pakai)
👉 vitalizing shampoo
👉vitalizing treatment
👉 vitalizing nutrition hair pack .

(leave on tak payah cuci)
👉vitalizing scalp nutrition pack for hairloss care
👉vitalizing hair serum
👉vitalizing hair essence

I usually cuci rambut 3 times in a week.. so I followed the routine from each one of the product.. so far ehhh I fall in ❤ with the ingredients.. rambut gugur I masih ada but tak sebanyak macam before this.. #DaengGiMeori#DaengGiMeoriMalaysia
#HairCare #HairFallTreatment#HairRescue #LongHair#RoadToLongHair #HealthyHair#HairCareRoutine #syafierayamincom#beautyblogger #BloggerMalaysia#lifestyleblogger #clozette

1 comment :

www.syafierayamin.com