🌸Pengikut Blog🌸

Mintox bantu kempiskan perut bagi yang kuat makan..



Sebagai seorang yang kuat makan.. I sangat susah SAY NO to food hahah.. but now I jadualkan.. breakfast lunch dinner makan macam biasa... sebelum tidur 2 jam tu I ambil @mintoxmalaysia and topup extra air suam.. dah nak sekotak I ambil.. to be honest kalau ada events atau trip I skipped sebab pepagi ni dia buang isi makanan yang I makan semalam... memang tak boleh bawa bincang sampai kempis dibuatnya 😅😅😅 habis dia detox segala benda dalam usus.. rasa ringan je.. hahah... bila segala toksik dalam perut tu dah keluar.. penyerapan vitamins lain ambil much better hehehehehh... hu hu hu.. berat tetap maintain.. 49kgs.. tapi ideal weight ialah 41kg memandangkan I ni sejenis ketot 😅😅😅 introduction post in my blog if you guys would like tu know the ingredients. Baca sini : http://www.syafierayamin.com/2019/07/detoks-badan-mintox-campuran-serbuk-jus.html #Mintox #MintoxMalaysia#syafierayamincom #beautyblogger#Detox #DetoxWithMintox #clozette
Kempis perut setiap hari bangun pagi..

Itulah yang berlaku setiap kali I bangun tidur sejak I amalkan minum mintox satu sachet sebelum tidur.. usually I akan ambil bila hari sebelumnya I makan banyak terutamanya bila I balik dari event makan-makan...

Bagi yang masih baru lagi ambil mintox ni to be honest you will be suffering on the next morning sebab perut akan memulas untuk keluarkan najis yang tersekat dalam usus tu.. sampai kempis perut dibuatnya... tapi lama-lama bila dah biasa.. everything will be normal... the najis keluar dari usus run smoothly gitu...

It's really good for those yang nak kurus tapi suka makan banyak like me...
But still you kena exercise ya.. mintox bukan pil atau produk untuk kurus... tapi more bantu lawaskan pencernaan... bersihkan usus tu.. so barulah perut tak nampak buncit.. detox toksin berlebihan dalam badan bila badan tak mampu nak bersihkan secara natural sebab banyak sangat toksin dalam badan tu kan...

TAPI PERNGATAN bila ambil mintox tolonglah minum air dengan banyak ya untuk kekal hidrat !

visceral fat still you kena control makan and do exercise...

So far I noticed I senang nak membuang pagi pagi bila ambil mintox sebelum tidur.. berat I masih on off sebab I makan kuat sangat.. to be honest bila I ambil mintox ni tak pasti kenapa selera makan macam bertambah je..

btw nak tahu lebih lanjut pasal produk ni..
https://www.facebook.com/mintoxmalaysia/
No. Telefon: +6011-2345 0201

Harga 1 kotak Mintox Campuran Serbuk Jus Dengan Sekam Psyllium ialah RM138 untuk 14 sachets.


2 comments :

  1. menarikk :) btw saya singgah follow sini ye #182

    http://sayesyadiya.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. abam kie pun nak cubalah. mana tahu boleh hilangkan lemak di perut ni.

    done follow your blog.
    www.zukidin.com

    ReplyDelete

www.syafierayamin.com