🌸Pengikut Blog🌸

Tonton Video : Pangkor Laut Resort - Percutian 3 hari 2 malam di Pavoratti Suites


Tahun 2019 ni Alhamdulillah dapat juga jejak kaki dalam Malaysia yang cantik-cantik ni iaitu Pangkor Laut Resort. Hee nak tahu macam mana kitaorang survive dekat dalam ni tanpa bayar mahal-mahal sebab makanan kat sini mahal-mahal.. you all nak pergi sini kalau boleh carilah pakej lengkap makan pagi, tengahari dan malam. Kami punya pakej tak ada  makan tengahari dan malam.. memang pakat dengan husband beli makanan siap-siap dari seberang sebelum masuk pulau. Kalau boleh cari makanan yang boleh panaskan dalam oven sebab Pavoratti Suites tak benarkan kami masak guna stoves walaupun ada stoves haha.. hanya benarkan guna oven je.. so sad...

Sini nak pergi kena naik BOT tau... harga bot nya RM 160 untuk dewasa RM80 untuk kanak-kanak... Satu famili I 2 dewasa 2 kanak-kanak Kami bayar BOT PERGI BALIK je dah RM480 LEBIH kurang rega harga tu la... yang pakej ni kami dapat HADIAH dari Dutch Lady sebab I joined contest blogging.. menang pula Grand Prize winner.. heheh...

Apa pun.... pergilah sini.... cari experience... I share dalam youtube videos... tengok tau...











Post a Comment

www.syafierayamin.com