Johnson's® Baharu, Produk Penjagaan Lembut untuk bayi anda


Baru- baru ni I sempat attend ke majlis pelancaran produk Johnson's® yang terbaru iaitu pilihan No 1 para ibu di Malaysia, Johnson's® telah menambah baikkan produk terbaru ni di mana ianya diformulasi dengan Ultra Gentle  0% paraben, ftalat, sulfat dan pewarna dan tidak akan meninggalkan kesan iritasi sesuai untuk anak-anak kecil dalam proses perkembangan.

Sebelum ni I memang ragu-ragu nak gunakan produk dari Johnson's® sebab terdahulu I dengar ada bahan yang merbahaya dalam produknya... tapi kini bila tengok label produk dah 0% paraben I terus rasa nak beli lagi on the next purchase.. teringin nak try yang aroma lavender.


Pelancaran secara besar-besaran ini, Johnson's® telah menetapkan piawaian untuk kelembutan menerusi pemilihan bahan yang bermanfaat dan ketelusan bahan sepenuhnya. Reka bentuk pembungkusan yang baru dan label yang mudah difahami oleh ibubapa bagi mengenal pasti produk untuk kanak-kanak pada umut dan peringkat pembesaran yang berbeza, bahan dinilai dan menjalani proses jamina kualiti yang ketat bagi memberikan ketenangan fikiran kepada ibubapa.


Dahulu Johnson's® ada menggunakan mineral oil jadi I sebagai ibu memang sangat sensitif dengan penggunaan minyak mineral tapi sekarang Johnson's® dah pilih bahan yang bermanfaat antaranya minyak kelapa dan biji kapas digunakan untuk menggantikan minyak mineral. Wangian pula menggunakan bahan yang bebas alergi dan mematuhi standard global persatuan pewangi antarabangsa (IFRA) dan Institut Penyelidikan Bahan Pewangi (rifm)


Majlis pelancaran Johnson's® telah dihadiri oleh selebriti dan media. Produk ini boleh didapati di Watsons juga dengan harga yang berpatutan.


Tekstur yang sangat lembut dan mudah meresap tanpa meninggalkan kesan melekit sememangnya adalah pilihan I.. hee..


Anak I pun turut mencba produk dari Johnson's® yang terbaru... sebab wangi lembut dan lembab..

Apa pun Thanks Johnson's® for having me !

Xoxo,
Syafiera

2 ulasan :


 1. ajoqq^^com
  mau dapat penghasil4n dengan cara lebih mudah....
  mari segera bergabung dengan kami.....
  di ajoqq^^com...
  segera di add Whatshapp : +855969190856

  BalasPadam

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com