Gaston Luga Pråper Pink I bawa travel kemana-mana saja


Sekarang ni kemana-mana saja I pergi mesti I bawa Gaston Luga Pråper Pink bukan apa walaupun ianya sejenis backpack ianya tetap nampak cantik walau apa pun majlis mungkin sebab rekaan yang elegan dengan kombinasi yang menarik paling best sebagai seorang ibu sememangnya memang banyak barang I boleh muatkan termasuklah botol air dan pampers anak I.


Gaston Luga Pråper Pink bukan saja nampak elegan malahanya kualiti beg ni memang awesome gila ! Sangat kuat masuk banyak barang pun dia masih kukuh and stay in the shape... mana tak nya bahan yang digunakan ialah PU leather, Strong durable canvas.. memang kuat habis lah.. unless korang guna pisau memang lah rosak...


 Tadaaa antara barangan yang I muatkan dalam Gaston Luga Pråper Pink backpack I ni... banyak ke sikit...banyak kan.. rasa macam sangat-sangat berbaloi dapat memiliki sebuah bag dari Gaston Luga..




Bahagian pandagan belakang..


Tempat pemegang..


Bahagian tempat masuk barang..


Terdapat 2 mini hidden poket.. satu ruangan laptop dan satu ruangan barangan lain..


Adjustable straps..


Logo Sweden...


Tempat Lock..


Tempat Letak Keychain atau Adress tag..


Tali penutup Bag..


Strong Cover..


Pandangan dari bawah....


Yang ni pula Gaston Luga Passport Holder warna pink..


Boleh muatkan kad atau benda penting dalam beg ni..


Address tag pula I ambil warna merah sebab I nak nampak kombinasi warna dengan pink dan red.. cantik juga lah I tengok..


Adress Tag dari pandangan belakang...

Guna Kod syafierayamin untuk dapatkan 15% bila nak beli backpack di @gastonluga.

Sempena musim perayaan ni bermula dari 25 Mei hingga 16 Jun 2019 you all akan dihadiahkan dengan 'passport holder + one coloured address tag' setiap pembeliaan backpack. Hanya di Laman sesawang Malaysia dan Singapore sahaja.

Penghantaran dan pemulangan semula adalah percuma.. layari https://www.gastonluga.com/my/

2 comments :

  1. ajoqq^^com
    mau dapat penghasil4n dengan cara lebih mudah....
    mari segera bergabung dengan kami.....
    di ajoqq^^com...
    segera di add Whatshapp : +855969190856

    ReplyDelete

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com