Anda hanya perlukan Keju sahaja ! Seriously..


Sapa sini hantu keju ? Entahlah I ni pun tak tahu kenapa tekak orang Asia bajet-bajet tekak mat salleh kan... Mungkin rasa keju tu rasa cheezy cheezy krimieee dalam mulut kan... Hahahha... dulu kala aku rasa keju ni sangat mahal tapi mungkin sebab permintaan semakin tinggi keju dah semakin mampu untuk dinikmati, haip orang Malaysia kan dah ramai kaya- kaya kan.. haha...

Kalau nak kata adik aku la paling rajin beli pizza Domino's ni.. nak pula mak aku orang kampung je... sememangnya pizza ni mampu memberikan senyuman....

Tapi haritu paling best dapatlah merasa semua jenis PIZZA tau... dari yang pedas dan tak pedas, yang berkeju- keju, yang ada udang, yang ada daging, yang ada pepperoni...

apa pun semua yang datang time makan sampai licin setiap kotak pizza ni.. kau rasa ? Adakah semuanya kelaparan ? Of course baru balik kerja ke tu.. ahahaha....

Cuma the thing is kenapa Domino's tak available bayar by kredit ke by debit ke time walk in...
Siapa yang dah tak ada cash nak pula time pertengahan bulan memang tak merasa lah makan PIZZA Domino's ni unless delivery je la.. hhahahah... haih biar hanto ke rumah je la hahahaha...

Maaf cukuplah intro aku ni, apa pun korang telitilah satu per-satu Pizza Domino's yang mana mengikut selera anak tekak kau tu... Kalau aku tak memilih aku makan je semua... tapi aku semestinya akan makan yang keju berganda-ganda sebab aku perlukan KEJU dalam hidup aku... kah kah kah....

Antara pilihan yang boleh buat tekak korang bercheezy :

Chicken Confidential

Meatasaurus

Spicy Sambal

Simply Cheese

BBQ Chicken

Classified Chicken

Tropical Sambal Prawn

Cheesy Four

Faboulous Four
Harga korang boleh refer kat website Domino tu tapi sebenarnya dia akan ikut custom price la, nak pula kalau kau sebok nak tambah itu ini kan : ni je offer aku leh shared :



Facebook: Domino's Pizza Malaysia
Twitter: @DominosMY
Instagram: @dominosmy
YouTube: DominosMY
Web: www.dominos.com.my

#Domino #DominoPizzaCheezy #Dominosmy #FreeExtraCheese #AllYouNeedIsCheese ExtraCheeseOnAllPizzas #JustForYou #PJNewtown
www.syafierayamin.com