Althea Sudah 3 Tahun !


Althea Turns 3 ! Couldn't believe that I already participated sejak dari 3 tahun lalu lagi..

tsk tsk tsk without Althea memang I tak dapat rasa lah produk kecantikan dari Korea..

dulu tak mampu doh nak beli produk Korea dekat store..


sekali tengok harga dalam Althea jauh lebih berbaloi pula.. penghantaran umpama bak The Flash..

🤭 tak lah ambil masa sampai bertahun tahun.. seminggu dua dah sampai kot..

Apa pun murah murah harga produk dalam Althea jangan disangka palsu ya.. seratus persen asli ya..

Paling best rasa seperti dihargai dapat jadi Althea Angels tau..

Lepas ni jom kita membeli belah di Kedai elektronik Althea..


Althea sekali lagi tidak pernah mengecewakan dengan aktiviti dekorasi yang kreatif dan menarik. Kali ni Kotak-kotak Kecil pula telah menjadi sebagai rekaan miniature untuk Ulang tahun yang ke Tiga Althea. Aktiviti membentukkan kotak mini Althea yang lebih ringkas berbanding tahun lepas.


Aktiviti kali ni dipanggil sebagai 'The Birthday Book' cara dia koyakkan kertas mengikut garisan yang telah diukirkan kemudian lipat mengikut garisan bentuk kotak.

Senang tak ? Senang kan ?


Kemudian hiaskan cantik-cantik, tangkap ketiga-tiga kotak mini dan ucapkan Selamat Hari jadi di Instagram dengan menggunakan Hashtag : #ALTHEATURNS3 pada Julai 2018 ini dan anda bakal memenangi hadiah yang menarik !


Nah bagi yang tak tahu selama 3 tahun ulang tahun Althea ni, memang setiap kali ulang tahun Althea telah megadakan cabaran untuk gambar instagram kotak Althea yang tercantik dan menarik, memang banyak betul hadiah yang AWESOME telah dimenangi oleh mereka yang terlibat di dalam aktiviti kali ni.


Skincare JULY'S Favorite but these 2 babies will be availabe at @altheakorea's site on August !
I put these 2 inside the chiller.. so cool !
Morning recipe with rose refining meanwhile before Zzz Night recipe with Green Tea Purifying !
REAL FRESH SKIN DETOXER 10-secs facial mask.


Real Fresh Skin Detoxer ni terdapat 2 jenis iaitu Rose Refining dan Juga Green Tea Purifying. Selalunya kita akan pakai maskers sekitar 10 minit kan tapi kali ni hanya pakai 10 saat sahaja ! Macam I, I letak dalam bahagian bawah peti ais untuk kasi sejuk. Setiap pagi I akan sapu dengan Rose Refining Real fresh skin detoxer dulu manakala malam pula I akan pakai Green Tea Purifying.

So far memang muka rasa lembut, bersih dan licin je lepas spa dengan Real Fresh Skin Detoxer ni. Dalam dia ada bunga ros dan juga green tea. Bau dia pun very soft, calm and sweet haha.

Apa pun produk ni dah start berada di dalam https://my.althea.kr/brands


Tawaran terhad, hanya 1 email untuk 2 ini RM86.

www.syafierayamin.com