Tampil Berani dengan Penggunaan Warna Biru @ 3INA Sky Avenue


Sekali lagi I berpeluang menggunakan masa yang terluang ni untuk cuba warna solekan berwarna biru. Seperti yang sedia maklum 3INA ni adalah jenama solekan yang dah tak asing bagi I sebab I dah discovered beberapa jenis gincu, pembayang mata, maskara, penggaris mata dan macam macam lagi di sini. Last time I buat Candy Makeup Tutorial di 3INA boleh baca kat >sini<




Kali ni I cabar pula diri I guna pembayang mata bewarna biru, gincu bewarna biru dan MUA 3INA tolong contour dan highlight wajah I. So far warna biru ni bukan warna common I pakai tapi sekali-sekala nak mencuba kalau tak memang takkan pakai lah kan hehe.


3INA ni ada koleksi pelbagai warna tau, so I cantumkan beberapa koleksi yang berwarna biru dari 3INA dari maskara, pembayang mata jenis gel dan powder, pewarna kuku dan gincu


So apa lagi, anda berani tak gayakan warna Biru ni ? Jom singgah 3INA untuk discover banyak lagi produk kecantikan disini, paling best produk kecantikan 3INA ni adalah bebas paraben tau ! :)

3INA Makeup,
Level 2, Sky Avenue
Genting Highland.

Untuk maklumat lanjut, sila layari :
https://3ina.com/
www.syafierayamin.com