Pemanis mulut yang enak dari Maison de Gigi


Goodie Bag yang we all received dari Parti Ultra Violet Caffé Bene memang awesome la. Thanks Caffé Bene untuk white coffee yang ada 2 perasa iaitu cappucino caramel dan caffe latte original and I absolutely suka sangat taste kopi ni.


Caffé Bene White Coffee Cappucino rasa karamel ni sebenarnya lebih sedap dan beraroma dari Caffé Bene white coffee caffe latte asli ni sebab rasa manis tu memang berbeza. Tapi semuanya terserah pada citarasa setiap individu lah. Sofar 3-in-1 kopi ni untuk memudahkan minuman harian, cuma koyak dan letak air panas dan boleh layan. Tapi I tak galakkan ambil everyday la, nak ambil hari-hari pun boleh.


Maison de Gigi ni pula menawarkan rumah coklat yang terdapat 2 rasa iaitu coklat putih dan coklat susu. Rasa dia sangat lembut dan mudah cair di dalam mulut but my son dah habiskan pula coklat ni tak sampai sehari, so cepat pula dia makan nasib baik I dapat merasa juga lah 2-3 biji.


Barbeque Poppin' ni seriously sangat syok dikunyah time tengok movie, ala-ala pop corn tapi different taste, rasa dia a bit berempah dan pedas-pedas manis. Eh sangat rekomen untuk you all nak rasa bertih jagung perisa lain instead of karamel je. So apa lagi Jom Layan Maison De Gigi.

Apa pun thanks to The Butterfly Project dan Caffe Bene for the opportunity ! I suka warna purple dan dikelilingi butterflies yang cantik with a great Ratu Tammy ! :)

Untuk maklumat lanjut mengenai Maison De Gigi, sila layari :
https://www.facebook.com/maisondegigimalaysia/

www.syafierayamin.com