Hebat sangatkah Jamu Sweet Dara Kak KM


Semalam I sempat singgah ke Karnival Teratak Glam 2017 di Stadium Melawati Shah Alam yang masih lagi berlangsung bermula dari 9 - 10 Disember 2017 which is harini is the last day guys. Fuh boleh tahan gak duit ku melayang singgah ke Karnival Teratak Glam ni. Sebab banyak sangat tawaran yang banyak dan menarik especially makeup brushes, makeup makeup hehe.

Dan I tak melepaskan peluang untuk membeli Jamu Sweet Dara dari Kak KM ni. 1 botol yang jenis jamu makan tu RM40 dia jual kat Karnival ni beli sekali dengan Jus rm90 jadinya. Tapi I prefer yang jenis gentel-gentel tu. Jus pun okay lagi mudah kan. Cuma Jus ni bagi I cepat habis haha tak sampai seminggu lak nanti kan. Tapi time karnival tu Kak KM suruh we all cuba sendiri jus sweet daranya katanya lepas minum ni mesti terkentut all the times masa tengah pusing pusing dalam karnival tu. Hahaha so far tak de la I terkentut lagi at that time. Tapi time nak balik rumah rasa nak buang air je. Lol. Not bad ah boleh tahan lawas juga time buang air tu sebab reently memang I macam susah sikit nak keluarkan habis isi-isi dalam usus I macam tersekat je. Huhuh.

Apa yang hebat sangat Sweet Dara Kak KM ni. So far tak de lah I nak over claim sangat, kalau korang tengok IG kak KM, fuh dah ada anak-anak pun body masih hot hot gitu, macam twister pun ada. hehe. Mungkin sebab dari lenggokan body Kak KM tu I pun dah terpengaruh nak membeli sendiri Jamu Sweet Dara ni sebab I pun nak cantik, body ni pun nak pakai panjang haha.  BTW this is non paid review dan I tak jual Sweet dara ni tapi sebab I terinfluenced nak beli sendiri jamu Kak KM ni. Nak tengok berkesan ke tak makan jamu ni sebab badan I ni selalu masuk angin, kaki dok sejok memanjang. Jumpa doktor banyak kali pun depa suruh p berurut sebab ubat-ubatan dari klinik tak dapat nak membantu sangat hehehe.. jadi nak mencuba tak salahkan. Uhuhuh.





Bahan yang ada dalam  sweet dara ni antaranya manggis, manjakani, roselle, pueraria lobata,akar serpat, kacip fatimah, kurma, pueraria murifica, delima, madu, asid sitrik, habattus sauda, kolagen, vitamin c, kunyit dan macam-macam lagi lah yang boleh dikatakan cukup untuk keperluaan badan.
Tak leh nak overclaim khasiat so far I baca feedbacks bayak betul dalam Kak KM punya IG. Mungkin sebab tu I pun teruja nak cuba hihihi.


I beli yang jenis macam ni

Kena gentel sendiri jadi macam ni telan 2-3 biji
I satu je nak cuba Sweet Dara Kak KM ni sebab I nak angin jahat keluar dari badan I lepas tu nak perut kempis dan flat kesian perut buncit nampak macam pregnant sepuluh bulan je. Dush-dush.

Korang kalau nak cuba sendiri boleh dapatkan dari agen yang sah, boleh dapatkan nombor contact melalui IG @liana_rosli

Good Luck you all.

xoxo,
syafiera
www.syafierayamin.com