Hada Labo Hydrating Oil-in Lotion gabungan minyak dan air


2-in 1 Minyak dalam losyen dimana Hado Labo telah memperkenalka produk yang mempunyai khasiat seperti minyak tapi apabila disapu pada kulit ianya terasa air pada kulit. I percaya kebanyakan dari kita memang sangat nak khasiat minyak contohnya minyak argan, minyak kelapa dan sebagainya tapi bila dah sapu rasa melekit dan rasa berminyak tu yang paling kurang gemar. Tapi dengan wujudnya Hada Labo Hydrating Oil-in Lotion gabungan minyak dan air ni I dah tak rasa nak risau lagi rasa belengas dan I dan masukkan produk ni dalam list favorite I !


Hada Labo Hydrating Oil-in Lotion gabungan minyak dan air ni lebih mudah meresap ke dalam kulit dan mampu menembus jauh ke dalam sel dalam untuk melembabkan kulit. Boleh pakai dengan pad kapas atau pun tuang pada kedua belah tapak tangan just dap sahaja pada wajah anda. Yang ni dia guna teknologi nano 'incapsulated' dan 'dipersion' so memang nampak macam air gitu - memang sangat ringan pada kulit dan sangat selesa ! Kalau nak tahu ni dah macam gabungan air dan minyak yang diseimbangkan. Looks like a good best friend !


Untuk maklumat lanjut, sila layari :
Website Hada Labo
FB page Hada Labo

www.syafierayamin.com