HYDRANGEA VOLUME 2.0 COLLECTION - Lady Qomash

11/11/2017 01:17:00 AM

Hye you all ingat tak I ada pos 2 gambar I menggayakan Koleksi Hydragea volume 2.0 dari Lady Qomash ? Lama dah I tunggu sekarang baru sempat nak blog hihi !

Dari majlis pelancaran sehingga lah koleksi terbaru, I dok followed sebab Lady Qomash ni brand dia bukan calang-calang tau. Lukisan yang you all nampak atas tudung tu sebenarnya lukisan yang dilukis oleh pengasas tau. I selalu followed IG nak tahu keluaran latest terbaru.

Koleksi Hydragea 2.0 ada dua cuttings iaitu shawl dan square, tapi I paling suka yang square sebab lagi mudah nak dibentuk instead of shawl. hihi, kain pun jenis licin and perlu digosok :(

Hydrangea Blush Shawl



Measurements: 180 cm x 70 cm
Material: Lightweight Satin Silk
Retail Price: RM 90.00

Hydrangea Blush Square


Measurements: 115 cm x 115 cm
Material: Lightweight Satin Silk
Retail Price: RM 110.00

Hydrangea Black Shawl


Measurements: 180 cm x 70 cm
Material: Lightweight Satin Silk
Retail Price: RM 90.00

Hydrangea Black Square



Measurements: 115 cm x 115 cm
Material: Lightweight Satin Silk
Retail Price: RM 110.00

So if you guys berminat dengan koleksi dari lady Qomash boleh dapatkan di website atau pengedar, agen dan dropshipper. Banyak lagi koleksi terbaru yang akan dikeluarkan dari Lady Qomash. Jangan lupa dapatkan satu tau. :)

A post shared by Syafiera Yamin (@syafiera_yamin) on

Untuk maklumat lanjur, sila layari :
Website: http://www.ladyqomash.com
Lady Qomash Facebook | Instagram

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee