Gebu Gebas dengan G9Skin White In Whipping Cream

7/29/2017 12:33:00 AM




Ada sesiapa dah cuba sendiri white in whipping cream ? It's kinda new for me yes a whipping cream macam kotak susu, so far i dah try several days la this cream. Boleh tahan juga la impress my thought. Yang paling menarik sebenarnya packaging box dia ni, sebijik macam susu kotak yang selalu kita minum. Kreatif betul skincare developer nowadays. Rupa-rupanya krim ni pun berasaskan dari susu.


Solusi untuk mencerahkan kulit, duh aku sebenarnya sangat skeptikal dengan produk pencerahan wajah sebab entahlah posibiliti untuk cerahkan kulit yang naturally tan actually is not easy tau and my skin actually like medium combination so I think this cream might works a bit untuk nampakkan kulit I tone up sikit. Bagi yang memang naturally tan I harap you all not really hoping sangat your skin as white as snow white, just give a try and let's see the result within a week- a month. But so far I boleh nampak yang krim ni macam instant whitening. Nanti tengoklah my video yah pakai krim ni.


After baca several beauty bloggers cakap pasal white in whipping cream ni so far ramai yang bagi positif feedback, so why not I pun telling you guys about my thought.

  • Like I said, the packaging super cute macam susu kotak, itu buat I teruja to discover more about this product
  • Once I buka the box package, bekas bulat yang comel dan minimal fonts memang buat produk ni sesuai sangat lah untuk gadis-gadis comel macam teenagers.
  • Tekstur Krim sangat creamy macam telur yang di pukul sampai gebus gebas. haha.
  • Sapu sikit kat kulit, untuk kulit I memang I tak rasa krim berminyak pada kulit plus sangat ringan macam tak pakai apa-apa kat kulit wajah.
  • Sapu kat kulit muka boleh nampak kulit lebih cerah dari sebelum. So far krim memang serata tak bercapuk. hehe.
  • better lah pakai krim ni kat bahagian leher sekali supaya tak nampak macam pakai topeng.
  • entahlah jujur sekali susah aku nak rasa kulit aku berpeluh once aku applied  krim ni. Mungkin krim ni dia serap peluh, i pun tak tahu. memang muka feeling fresh tak melekit.
  • Bukan nak puji lebih-lebih tapi aku cerita based pada aku pakai kulit aku. huhuhu.



Okay aku tak nak komen pasal dia punya bahan, aku pasted benefits dengan fungsi dia sebab yang ni based on the company punya description of the product. Aku cerita pengalaman aku pakai white in whipping cream based on personal thought. 1 krim ni ada macam-macam bahan termasuklah glutathione, bahan yang selalu aku baca boleh putihkan kulit selain ada bahan lain lagi untuk mencegah kedutan seperti adenosine. So far aku memang suka sebab krim ni sangat gebuuuuu gebas macam kek, heheheh..



Korang boleh tengok perbezaan kulit tangan aku selepas gunakan sendiri G9SKIN White In Whipping Cream ni, sila layari :

Website: www.g9skin.com
Facebook: fb.com/G9skinMY
Instagram: @g9skin_malaysia

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram