#AltheaTurns2 Happy birthday !

7/15/2017 11:00:00 AM



Happy birthday @altheakorea ! I hope that Althea will winning our hearts with awesome deals and addin more fantastic products to make us look beautiful all the times !

Great NEWS for you guys ! Althea will having the greatest birthday party :
💗 Althea Birthday Sale
💗 Birthday Giveaway (produk percuma untuk you all masukkan dalam cart)
💗 Althea B'day Party Kit icl limited box + DIY bday Kit + Sample Pack
💗 The Best Part you or me could win to Korea with you or me partner.
💗 Althea do an awesome giveaway for 20th day in IG.
💗 Terms & conditions apply, more info on www.althea.kr

My Althea's Birthday Cake !

 I buat macam style garden buah-buahan rasa macam zaman disney princesses je kan. Got this idea using everything on my dining's table.

The Free Goodies inside The Althea's Box kot !
Kalau you all shopping the Althea sempena sambutan hari jadi Althea yang ke-2 memang goodies dalam photo kat atas akan ada dalam box Althea korang. Banyakkan, termasuklah DIY kit untuk korang personaloze/deko kotak korang cantik2. Jangan tak tahu lepas korang dah deko Althea Box korang cantik2, sila hashtag #AltheaTurns2 dan #AltheaKorea mana tahu korang punya terpilih untuk menang tiket ke Korea.

Apa yang aku order ?
 Aku order produk yang aku rasa sesuai untuk kulit wajah aku especially anti-aging product dan cantikkan bulu kening aku.

Moistfull Collagen Emulsion Etude House
 Aku masih belum try lagi Emulsion ni tapi tengok gaya macam a promising product kan, aku teruja sebab ada kandungan kolagen yang mungkin boleh membantu repair kulit wajah aku yang dah start macam saggy. Lagi pun bentuk botol dia sangat kiut kan.

Innisfree No-sebum Mineral pact
 Dulu sebelum yang jenis compact, dia datang dengan jenis powder, memang very good untuk kawal minyak pada wajah, plus sebelum pakai makeup, semasa dan selepas pun wajah tetap rasa segar tanpa rasa oily tau !

Total Age Repair 2-way-cake Etude House
 Ni aku belum try lagi, tapi aku dah tengok warna shades dia ! Yahoo memang warna kulit aku, suka sangat-sangat sebab usually produk dari Korea selalu warna cerah-cerah je kan tapi kali ni masuk warna kulit aku.

Color My Brown Etude House
 Finally, dapat juga aku beli 1 lagi color brow ni, warna shade kali ni coklat cerah sikit, so lepas ni bulu kening nampak gojez tau.

So yeah, yang ni barang yang aku dapat dari Althea.Kr, macam mana korang?




FOLLOW ALTHEA ON :

www.althea.kr | facebook | instagram | blog | youtube|

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram