Samsung S8 & S8+ kini berada di senQ !

5/12/2017 02:52:00 AM


Kamera depan, clear ke tak clear ?
Minggu lepas, I dapat merasai sendiri lah menggunakan Samsung S8 and S8+ walaupun sekejap tapi I godek-godek juga Samsung S8 ni sampai lunyai. Benda yang paling Semua perempuan perlukan ialah Kamera selfie yang Clear dan Kamera Belakang yang boleh buat gambar orang nampak ala-ala fotografi yang pro capture weh.

Apa yang menarik sangat Samsung S8 ni sampai ramai sangat orang gila nak dapatkan Smart phone ni, aku kopipasta je la features dia eh :

QUICK OVERVIEW

  1. 5.8" Quad HD+ sAMOLED Display
  2. 12MP Dual Pixel OIS (F1.7) Rear Camera
  3. 8MP AF (F1.7) Front Camera
  4. Octa-core, 10nm processor
  5. IP68 Dust & Water Resistant
  6. Bluetooth v5.0
  7. USB Type-C
  8. 4GB RAM
  9. 64GB Internal Memory, expandable up to 256GB with microSD (Hybrid SIM Tray)
  10. 3,000mAh Battery
Sebenarnya aku tak kisah pun features dia - yang aku tahu Kamera selfie mesti functioning katanya water resistant, mungkin aku boleh tangkap gambar dalam air guna phone ni agaknya. 

Benda yang paling aku NAK SANGAT dalam smartphone mestilah mempunyai storage yang besar boleh aku download macam-macam dan satu lagi aku perlukan smartphone yang tahan lasak, durable at least kalau jatuh tak adalah berkecai screen macam smartphone Huawei aku. huwaa... :(

Pengunjung yang hadir.
Haritu tak silap aku lah Samsung S8 dengan S8+ ni dah berada di Seng Heng/ senQ IOI Puchong Mall, jadi korang dah boleh dapatkan lah dekat situ rasanya boleh beli secara online atau offline.
Aku lampirkan maklumat lah kalau korang rasa-rasa nak beli secara ansuran. Aku tak pandai terangkan pelan pakej pasal cara ansuran ni sebab aku jarang beli barang secara hutang sebab aku takut tak terbayar in the future pengsan aku nak bayar nanti lawyer kalau tak mampu bayar.

Kami diberi penerangan mengenai Samsung S8 + dan S8




Sen Heng's promotion details:
Online = Up to 24 months Installment, Extra 1 year warranty.
Offline = Up to 24 months Installment, Extra 1 year warranty, Senheng Mobile Sim Pack.


Bagi korang yang nak beli boleh layari di >> sini <<

Untuk maklumat lanjut, sila layari :
Facebook : https://www.facebook.com/senQDigitalStation/
Website : www.senq.com.my

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram