Maaf - Single terbaru Biru Band

5/04/2017 04:25:00 AM

Maaf - adalah tajuk single terbaru dari biru Band, So far Ni 1st time I dengar Biru Band. I dah dengar lagu Maaf ni, sedih ye sebab I rasa macam lagu pasal lelaki yang sakitkan hati makwe dia je. Lol, I dah tak berada dalam zaman jiwang ni, tapi mungkin korang yang masih dalam level bercinta rasa macam sakit hati ngan pakwe/makwe korang boleh lah layan lagu ni.




Dengarlah lagu Maaf dari Biru Band,
Di Insictech Musicland's youtube...




MUAT TURUN NADA DERING
Maxis CallerRingtones -- Dial *131*563937# tekan Call/Hantar
DiGi CallerTunes -- Dial *233*1330489# tekan Hantar/Call
Celcom CallMeTones -- Dial *323*282685# tekan Call/Hantar
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 6371645 dan hantar ke 28383

Lirik penuh:
Sayangku maafkanlah
Aku yang harus sendiri..
Sendiri tinggalkan dirimu
Maafkan bila aku pernah menyakiti hatimu
Pernah melukai jiwamu
Maafku mengalah

*Maafkanlah bila cinta ku tak bisa memaksa
Kerna cintamu bukan untukku

Sayangku maafkanku
Pernah menyakiti hatimu
Pernah melukai jiwamu
Maafku mengalah
Maafkanlah bila cinta ku tak bisa memaksa
Kerna cintamu bukan untukku

**Sungguh aku tak bisa mempertahankan semua
Kerna ini yang terbaik tuk kita

Ulang *
Ulang **
Ulang * & **
Maafkan aku

Online Music Store: http://www.i-musicland.com/product-cat…/indonesia/biru-band/
Google+:https://plus.google.com/u/0/+InsictechMusicland
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCl_X1mJlL17ZihSlgK_bgEg
iTunes: https://itunes.apple.com/my/album/maaf-single/id1224458666
Spotify: https://open.spotify.com/album/7aErVbBU2ZPTvKcMBrlStI
Deezer: http://www.deezer.com/album/40406851
Akazoo: https://www.akazoo.com/album/24878746/biru-band---maaf
KKBox: https://www.kkbox.com/…/song/j1m005mU1HIAJ6yCAJ6yC0XL-index…

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee