Dream World Indoor Playland di Starling & IOI City Mall, Putrajaya Dibuka tidak Lama lagi !

5/25/2017 02:18:00 AM


Memandangkan Malaysia adalah negara panas dan sejuk, I guess It's time for us to chill out ourselves in COOL playland bersama keluarga dan rakan-rakan. Siapa yang sudah menunggu lama untuk menikmati sendiri kesejukan dalam Malaysia ni, jangan lupa untuk BLOCK your date pada 25 May 2017 di mana anda dapat menikmati 3 hari promosi iaitu beli 1 percuma 1 tiket.

Maskot Eskimo Yang Comel

Tujuan Dream World diwujudkan adalah untuk memberikan ruang kepada kanak-kanak yang berumur sehingga 12 tahun untuk bermain dalam persekitaran yang seronok, sihat dan selamat. Kanak-kanak dapat bermain untuk mengekplorasi, melihat dan kemahiran berfikir disamping ibu bapa dapat menemani mereka. Playland ini menggabungkan edukasi dan juga hiburan untuk mengasah lagi kemahiran motor, sosial dan interaksi.


Dream World Play land mempunyai keluasan sehingga 6ribu kaki persegi dan boleh memuatkan sekitar 120 orang kanak-kanak di dalam playland dan juga bilik parti. Kanakp-kanak boleh memanjat melalui terowong, turun gelongsor, berjalan di tangga dan banyak cabaran halangan yang kanak-kanak boeh bermain. Dengan tema SALJI, dream world playland ini mungkin adalah tempat yang menarik untuk kanak-kanak bermain.

Gelongsor yang menyeronokkan

Cabaran Halangan

Berjalan di atas terowong ni.
Tengok macam menarik je kan, bukan kanak-kanak je yang teruja IBU BAPA mak bapak orang pun teruja nak bermain ! Jadi nak tahu HARGA ?

Kalau UNTUK PARTI !
  1. Pakej Penguin untuk Weekday : RM 68
  2. Pakej Snowman untuk Weekend : RM78
  3. Pakej ni untuk 2 jam Bilik Parti, kanak-kanak boleh bermain tanpa terhad, disediakan makan dan kad jemputan. Paling Best, ada maskot eskimo akan menghiburkan kanak-kanak di situ.
6 BULAN PLAY PASS di Dream World !
 6 bulan pas untuk ke dalam Dream World hanya RM288 yang bernilai RM 5,840:

  1. Dapat Cash voucher RM288 untuk Hari Jadi
  2. Diskaun 20% untuk Servis Drop & Shop
  3. Jemputan Istimewa ke Dream World
  4. Indoor Play centre Events
  5. Percuma buku pass Dream World

Pakej Parti Di IOI Mall Putrajaya
Budak 2-12 tahun : Week day RM45 Weekend RM55
Bawah 2 tahun : Weekday RM20 Weekend RM25
Pakej parti Starling
Budak 2-12 Tahun : Weekday RM48 Weekend RM58
Bawah 2 tahun : Weekday RM25 Weekend RM35

Untuk maklumat lanjut, sila layari :

IOI City Mall Address:
L2-16, Level 2, 
IOI City Mall, 
Lebuh IRC, 
lOl Resort City, 
62502 Putrajaya, 
Malaysia. 
Contact: 012-7029509 (Hazwan) 


The Starling Mall Address: 
S-202, The Starling Mall, 
No.6, Jalan SS 21/37, 
Damansara Uptown, 
47400 Petaling Jaya, Selangor. 
Contact: 012-7219509 (Yoong Fui) 

Email: info@dreamworldplayland.com

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee