Clozette Party di Happ Cafe

5/28/2017 07:25:00 AM

Met this Naomie Once again !
Haritu 20 Mei I berkesempatan untuk menghadiri Majlis komuniti Clozette.co di Happ Cafe, untuk pelancaran Clozette's New Look di Malaysia ! Parti tersebut telah mendapat tajaan dari Imagene Labs, Senka, Qttie dan Zalora. Dan memang time tu ramai sangat beauty bloggers and influencers yang hadir untuk memeriahkan parti tersebut.

With The gorgeous Ladies in da house
 Lama aku tak jumpa diaorang ni, datang-datang semua makin lama makin cun, hehe.

Kersie - Clozette team

Charice - Introduce to us pasal SENKA

Still with the ladies !
Apahal aku rasa macam tangga tak best betul jadi pendek dan ketot haha.

Letterings.my tulis quotes by the bloggers and beauty influencers
Lama juga la menunggu letterings ni sebab ada orang 1 kepala dia bantai quotes panjang-panjang sampai 3. Huhuh.

Doing my nails with Qttie
Qttie guna naik polish dia jenis gel tau kalau nak remove those kena pergi salon but that time I nak solat no time nak remove I kikis, Omg such a painful cursed nak remove dia. but the gel memang tahan lama on your fingernails. So before ak pakai makesure waktu tu kau tengah period. Lol !

Bawa balik SENKA to my home ! So In love wei
Tried the Perfect watery Cleanser dan Perfect White Clay, both works FINE and AWESOME especially bila nak remove my heavy makeup on face. So far breakouts meamng kurang and I love all the results, Later cant wait to try thr whip one. Mesti bubbles like awan nano right ?

So far I suka pergi Parti under clozette ni so korang boleh lah add aku dalam clozette aku tau :

https://www.clozette.co/u/Syafiera

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram