Buang blackheads dengan B-Liv off with those heads !

5/02/2017 01:10:00 AM


Ada sesiapa pernah cuba sebum gel dari b-liv? I still new lagi dengan b-liv and I just tried several days with this blackheads sebum gel. You never know that my skin memang banyak blackheads including the whiteheads, and I jarang nak picit because its super sakit tau so i don't dare to picit by my own. Surely keluar air mata. Last time I saw in my facebook ada yang jenis black masker to pull off the blackheads but look painful juga. So here is the gel. I guessed yag ni lembut sikit untuk kulit yang sensitive.


B-Liv off with those heads ni wujud because dia nak bantu you all yang ada black heads problem untuk hilangkan tanpa rasa sakit, pedih dan mencegah blackheads tu datang balik. Gel ni bantu lembutkan liang pori yang terbuka and senangkan pengeluaran liang pori yang kotor.


I dah cuba beberapa kali on blackheads area untuk tengok sendiri sama ada dia berkesan or not, so far okay la. Now I guessed who wants to remove blackheads on your nose area, you no need to squeeze sampai nangis-nangis any longer.


Cara nak pakai mudah je, macam I, lepas dah cuci muka I sapu dekat bahagian yang ada possibility untuk tumbuh blackheads. Kalau nak tahu I rasa macam whole face I ada blackheads tu termasuk jerawat dan whiteheads lagi.

Clear Gel

Top, blackhead banyak
Mid, lepas I massaged
bottom, I removed with wet tissue
(my photo ye)
So far okay la, just make sure kulit you dah cuci bersih baru sapu B-Liv off with those heads ni rasa macam hidung bersih sikitlah dari kotoran yang tersumbat kat dalam kulit I. Masa I sapu kat kulit wajah I, I dapat rasa gel ni macam ada cooling effect, and muka rasa mint mint fresh gitu. Haha.

Instruction macam mana nak guna.

Untuk maklumat lanjut mengenai B.liv, sila layari :
website : www.bliv.com/my

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram