Jom Intai Produk 'Sweet Aiman,' Best ke tak?

3/19/2017 02:22:00 AM

Produk Sweet Aiman

Baru-baru ni I sempat hadir ke majlis pelancaran Produk Sweet Aiman, sila baca di >> sini << dan I sendiri teruja nak cuba, bagus sangat ke produk Sweet Aiman ni sampai beriya-iya warna pink dan dutanya pulak budak lelaki. Tapi masa I jumpa Aiman Tino, memang I nampak dia pakai Produk sweet Aiman ni especially yang 3D Cream DD mineral Cushion in natural glow. I pun apa lagi grabbed juga lah warna macam Aiman Tino guna.

Sweet Aiman 3D Cream DD Mineral Cushion

Sweet Aiman 3D Cream DD Mineral Cushion ni sebenarnya ada 2 pilihan warna tak silap light glow untuk kulit cerah dan natural glow untuk warna kulit sawo matang. BB cushion ni guna mineral and formulated in korea tau.

Natural Glow

Warna Natural Glow jadi pilihan hati I sebab I bukan bertudung jadi kena lah ambil warna gelap sikit seram kalau nanti nampak macam pakai topeng je. Haha.


I swatch sikit la kat lengan I memang warna natural glow ni warna macam honey honey chocolate gitu.


So far memang I suka pakai BB cushion ni sebab dia sangat mudah utuk digunakan hanya tap tap je.. and mampu cover I punya parut jerawat dan dia kecilkan liang pori I paling best ada perlindungan matahari tau.


Macam-macam bahan yang ada dalam Sweet Aiman 3D Cream DD Mineral Cushion antara yang I teruja sangat sebab dia anti-acne dan membantu mencegah jerawat in the future.. paling best masa tap-tap rasa sejuk je kulit muka ni..


Tadaa, tengok glowing kan kulit I lepas sapu Sweet Aiman 3D Cream DD Mineral Cushion dalam warna natural glow..

Candy Cherry Brite
 Candy Cherry Brite ni ialah makanan tambahan untuk you all cantikkan kulit.. dalam 1 botol ni terdapat 15 biji candies.. rasanya untuk setengah bulan sebiji sehari.. Bila makan tu rasa macam tepung atas lidah.. cepat cair.. o.O..


I tengok macam gula-gula, rasa macam tak sampai setengah bulan dah habis.. rasaya haritu tak sampai 3 hari pun dah habis sebab sedap sagat.. hati-hati you all jangan ter-overdose tau..


Harga sekotak lebih kurang RM89.90.. Banyak khasiatnya, you all boleh baca sendiri dalam packaging kotak tu.. I baru makan so mungkin tak nampak lagi kesannya.. hehe.


Jangan tak percaya dalam tablet ni pun terdapat multi-vitamin + extra collagen dan juga 3x stemcell.. fuh macam ni memang efek berganda-ganda la...


Antara bahan yang digunakan dalam produk ni paling 100% sumber asli dan boleh dijadikan sebagai makanan tambahan untuk kesihatan..


Produk yang sangat sesuai untuk semua umur, bangsa dan warna kulit, anak I yang 5 tahun tu suka betul tablet ni... tapi bagi you all ada alergi better tanya pendapat doktor dulu ye..



Cherry Brite HD ni jenis serbuk.. korang boleh campur dalam minuman atau koyak terus masuk dalam mulut.. terdapat 10 sachets yang setiapnya berisi 3g 1 kotak dapat 3 sachets percuma..



Dalam masa 4 minggu sahaja boleh nampak kesannya..


Antara bahan-bahan yang digunakan.. I tak berani nak terangkan sebab tak pakar dalam sumber-sumber yang digunakan tapi jangan risau semuanya based sumber asli sahaja...



I dah cuba sendiri, so far I suka sangat dengan BB Cushion tapi harap akan ada banyak lagi warna pilihan.. sebab orang Malaysia ni nak dikatakan ada pelbagai jenis warna kulit.. jadinya.. kadang-kadang nampak macam topeng boleh putih sangat.. hehe... apa pun formula produk memang da bom !

Yang I tak puas hati makanan dalaman ni... Harga yang sangat hmmph tak mampu miliklah untuk kita sebab sikit sangat =( Nak nak pula sedap pula rasa yang candies tu... ada 15 bijik je sebotol :( sehari tu dah la kena makan 3 biji... pagi tengahari malam.. baru nampak kesan katanya.. :(
Anywhere for you all nak rasa sendiri penangan Aiman Tino ni boleh cuba sendiri.

Produk Sweet Aiman juga boleh didapatkan di kaunter Wonder Glow :

Lot 2-2-21 Busana Menara
Jalan Tuanku Abdul Rahman
50100 Kuala Lumpur
Lot KF5, Level 1, AEON Mall Shah Alam,
No 1, Jalan Akuatik 13/64, Seksyen 13
40100 Shah Alam
F45 Tingkat 1 & Tingkat 2
Kluang Parade
Jalan Sentul, 8600 Kluang,
Johor Darul Takzim

Lot F38, Level 1, AEON Kota Bharu,
Lembah Sireh, 15050 Kota Nharu,
Kelantan Darul Naim

Untuk maklumat lanjut mengenai 'Sweet Aiman,' sila hubungi dan layari :
Tel : +6016 7094042
E-mail : sweetaiman360@gmail.com
Website : www.sweetaiman360.com
Facebook : www.facebook.com/AimanTinoClub
Instagram : www.instagram.com/sweetaiman360deg

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee