Cegah Penuaan, Kekalkan Awet Muda dengan Jus Tergelly

3/12/2017 09:22:00 PM

Bila dah nak masuk 3 siri tak lama lagi, kulit semakin hari semakin 'saggy' badan pun tak bermaya sekali gus menghilangkan keyakinan diri. Nak- nak lagi sebagai seorang ibu 2 orang anak yang masih kecil dan menyusu. Jadi badan memang nak pakai lama. Bukan suami je, anak-anak pun masih jadi ala-ala marmoset bergayut all the times. Jadi badan terpaksa topup macam-macam. Orang cakap ala j
aga pemakanan je.. sebenarnya betul jaga pemakanan tapi tak salah kalau nak tambah supplement sebagai penambah tenaga dan mencantikan tubuh badan. Pokok pangkalnya nak tak nak je.

Model Malaysia Of the year ( berangan sat )

Dah habis sebotol I minum jus tergelly ni, rasanya I kena minum ikut dos, sedap sangat jus ni kadang-kadang terlebih dos..1 sudu pagi 1 sudu malam je. Sebab jus kan ? Within 3 days, warna kulit nak kata cerah adalah tapi sebab I memang dah cerah so tengok kesan lain, dari segi kulit improve la kulit jadi lembut tapi sebab I perempuan kan memang selalu kulit lembut, next kesan, Payudara semakin montok, itu memanglah sebab I masih menyusukan anak... Jadi nak kata apa kesan positifnya minum jus tergelly ni ?

Okay kalau based on my exp, sebagai ibu menyusukan anak I boleh perasan Adelia minum susu ibu sampai tersedak-sedak because she couldn't control the amount.. usually I punya susu memang cepat kering once Adelia sedut like lintah.. now, walaupun dia sedut dia memang tidur bergolek kekenyangan.. but still my susu running like a river, eh tak lah sampai macam tu, but I noticed susu still keluar sampai basah baju.

1 Botol ni ada hampir 20 inti-pati..

One of the reason I teruja nak cuba sendiri Jus Tergelly ni sebab satu je reason I nak cegah penuaan, sebab tak lama lagi I nak masuk umur 30-an. Jadi cegah adalah jalan terbaik dari merawat.. Nak cegah biar lah dengan bahan yang  tak berbahaya untuk kesihatan dan tak ada kesan sampingan yang negatif. Lagi pun Jus Tergelly ni ianya hanyalah minuman campuran botani dengan 100% Buahan Asli.

I rather cuba Tergelly ni dari consume ubat-ubatan bahan kimia untuk banyakkan susu, putihkan kulit pakai Iv drip or pakai botox untuk muka nampak tegang. At least yang ni lebih natural dan mampu milik. Yang aesthetic belum tentu akan kekal dan makan kos yang banyak kot nak maintain.

Terlampau banyak sebenarnya benefits Tergelly ni, Insha Allah kalau amalkan mungkin boleh nampak result, I faham most of us nak instant result.. macam I.. I boleh nampak susu I bertambah banyak dan kulit rasa lebih lembut, tak pasai-pasai breast pun montok semacam, tapi I sebenarnya nak breast kecil, besar-besar tak syok untuk diri sendiri tapi kena faham I bf so I memang rekomen untuk mommies out there cuba sendiri selain banyakkan susu, ianya membantu beri tenaga, makna tak nya menyusukan anak banyak guna tenaga tau.. Bagi I ianya memang mampu milik..

I dengar jus Tergelly mampu mengurangkan berat badan ? Setakat ni I masih belum pasti ianya mampu menurunkan berat badan ke tak, I masih makan non-stop yer lah menyusukan anak, I memang tak control makan.. Tapi kalau you all jenis berdiet, rasanya boleh amalkan pemakanan yang sedikit dan berkhasiat dan topup diri sendiri dengan jus tergelly ni.. Mungkin ada testimoni yang lain berjaya kalau ikut saranan mestilah jaga pemakanan dan bersenam.

Untuk serikan kulit, I ni selalu senyum I rasa itu pun satu faktor kulit nampak berseri.. i noticed memang muka berglowy nampak macam ada cahaya iman pada wajah lah.. Hahah...

1 sudu pagi pun dah cukup ye..
jangan Over-dose macam I..
I harap jus tergelly ni mampu menyerlahkan lagi kecantikan dalaman sebab dalaman kita tak nampak... kita hanya nampak luaran.. kalau kita nampak seseorang tu luar nampak suci bersih je, kita kena tanya dia amalkan apa tau ?

Bagi yang ada masalah hormon tak stabil, You all boleh ciba sendiri jus tergelly ni sebab dia kata boleh stabilkan hormon..setahu I kandungan Peuraria Africa memang membantu stabilkan hormon..

So far I suka sangat jus tergelly ni.. Pagi-pagi bila tak ada tenaga I ambil sesudu, Alhamdulillah later sambil menyusukan Adelia sambil tu masih buat kerja rumah, menaip and so on..

Kalau ikut brochure, Jus tergelly ni mempunyai 20 initipati yang telah ditetapkan dos yang sepatutnya :

  • Aqua
  • Delia
  • Kurma
  • Prunes
  • Madu
  • Kunyit
  • Buah Tin
  • Manjakani
  • Kacip Fatimah
  • Serapat
  • Vitamin C
  • Mangga Africa
  • Asam Gelugor
  • Pegaga
  • Halba
  • Habbastus Sauda
  • Collagen
  • Peuraria Africa
  • Vitamin A
  • Vitamin B3 dan B5
Bila baca bahan-bahan yang terdapat dalam jus tergelly rasa macam yakin je kan ? Yer lah bahan-bahan ni la yang I amalkan masa berpantang dulu. Orang cakap nak hilangkan stress amalkan makan Vitamin B, nak bagi kulit tegang memang kena topup kolagen dalam badan tu.

Kalau nak ikutkan bahan-bahan ni pun rasanya lebih dari Ratusan ringgit, ni dah cukup dengan dos hanya RM89.90 je sebotol, kau ghase? Tak murah ke ?

Bagi I kalau you all nak nampak cantik dan berkeyakinan senantiasa, malahan nampak muda macam budak sekolah macam I ni, Orang pun tak percaya yang I ni dah 2 orang anak, pergi mana-mana tak percaya yang I dah anak, ingat I masih macam student lagi tau.. Bagi yang nak cantik, nak bertenaga I rekomen sangat you all cuba sendiri Jus Tergelly ni..

Kalau minum Jus Tergelly ni make sure ye guna sudu plastik... sebab ada kandungan madu... faham-faham la ye, kalau ambil madu memang tak boleh guna sudu besi... ada pantang-larang.. kalau tak nak ikut, anda degil...

Nak cantik, nak awet muda..... bolehlah mencuba sendiri Jus Tergelly.. Insha Allah cari jalan kekalkan kecantikan dalaman dan luaran..

Macam mana nak dapatkan ?
Boleh terus Whastapp 016-4464910

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee