BREAST PUMP - berapa banyak korang BELI ?

2/13/2017 12:12:00 AM

  1. Talk about breast pump..
    Me ada manual yang getah tu satu beli kat lazada but painful but easy to bring if travel... yang pigeon breast pump sale from jalanjalan japan seriously so comfy..agak besar but If travel senang no need plug... pigeon electric + battery comfy but leceh if travel if takde lokasi provide plug.. and one more firstyear fully electric... selesa but but so hard to pump if no lokasi provide plug..
  2. This is me struggling hard to give best nutrition for my kids.....I sanggup try error several breast pump actually much cheaper than I buy tin susu especially I tengok susu fm plastik pon around.. hmp hmmp imagine for 2-3years actually memang mahal.. ho ho..
  3. Sebab I am not a cow. I cant produce a lot like lembu.. but at least even 4oz per day... I think okay plus my kids not so mengeluh if sometimes susu drop drop due to body fatigue or stress..
  4. For me yang mainkan peranan paling besar is si ayah... secara lazimnya if si ayah memang sangat supportive sanggup beli breast pump beli chest freezer untuk simpan susu and buat istrri gembira all the times no pressure or stress memang isteri hapily susukan anak... ho ho.. based on my exp..
  5. Mesti ramai cakap alah kau banyak susu boleh lah... hu hu.. kau tak tahu dulu pernah aku alami sindrom putus asa susu tak nak keluar tapi bila dah doa susu tak keluar memang susu tak mo keluar la... kalau niat nak menyusukan anak selama 3-4tahunInsha Allah permudagkan..
  6. For me anything keluar from your mulut is doa.. me struggling and trying hard for this mission !
  7. But but if ada orabg nak kasi susu fm I ambil je and I minum.. then what I drink dapat kat anak..tapi nak beli everyweek susu fm tak mampula... hahaha...
MY STORIES ABOUT MY BF JOURNEY WILL NEVER ENDING, I might not the best pakar but why not I talk about it based on my exp. Pengalaman tu sebenarnya mahal. :)

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram