'Box Of Joy' dari Lazada 11.11 >> 12.12 Tarikh untuk Shopping Sakan !

11/11/2016 03:03:00 PM

http://ho.lazada.com.my/SHJMDE

Antara barangan yang telah I dapat semasa majlis  pre-view 'online revolution' Lazada adalah daripada jenama produk yang terlibat untuk jualan 11.11.

Ola-Ola Bag.

http://ho.lazada.com.my/SHHwNo?sku=NE780WNAA7FCBSANMY&redirect=http%3A%2F%2Fho.lazada.com.my%2FSHHwNq%3Furl%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.lazada.com.my%252Fmilo-promotion-bundle-milo-2kg-x-1-milo-3in1-18s-x-2-milo-nutrig-190ml-x-2-foc-delivery-ola-bola-bag-12473128.html%253Foffer_id%253D%257Boffer_id%257D%2526affiliate_id%253D%257Baffiliate_id%257D%2526offer_name%253D%257Boffer_name%257D_%257Boffer_file_id%257D%2526affiliate_name%253D%257Baffiliate_name%257D%2526transaction_id%253D%257Btransaction_id%257D

Dengan setiap pembeliaan produk daripada MILO secara promosi bundle MILO 2KG x 1 milo 3in1 18's x2 milo NutriG 190ML X2 akan mendapat servis penghantaran percuma dan juga sebuah ola-ola bag. Seperti yang kita tahu minuman MILO adalah  minuman yan dikatakan berkhasiat untuk memberi tenaga bagi mereka yang aktif bersukan. Jadi bagi mereka yang aktif bersukan tu boleh lah dapatkan produk MILO ini di >> sini <<

Mamy Poko Air Fit M64 & Mamy Poko


Mamy Poko Open Air Fit ni mengawal kebocoran, mempunyai serapan yang kuat, sangat lembut dan boleh diregangkan malahan ianya mempunyai 3D curve yang sesuai mengikut bentuk punggung bayi.
So as a mommy, I would like to say that mamypokok diapers ni memang sangat very good for baby's skin, lagi satu dia sangat nipis dan sanat lembut, budak2 pun bebas nak ke sana sini sebab rasa macam tak guna diapers langsung.

Beli Di sini :
MamyPoko Open Air Fit M64
MamyPoko Pants Boy XL

SanDisk Dual Drive m3.0


SanDisk Dual Drive m3.0 boleh digunakan pada semua jenis peranti Android. Kelajuaan USB 3.0 untuk memindahkan fail dari drive ke komputer up to 150MB/s hanya untuk 32GB- 128GB. Saiz yang kecil senang nak bawa travel ke mana-mana.Bagi yang simpan files and data boleh lah beli Sandisk 64 GB pada hari 11.11 di sini >> SanDisk Dual Drive m3.0 64GB <<


Cerelac Nutripuff Banana & Strawberry 50g (Bundle of 2)


Makanan bijiran untuk anak-anak anda. Mempunyai kandungan vitamin dan mineral untuk perkembangan badan anak-anak disamping memberikan tenaa, terdapat Zinc dan juga Iron. Ianya diperbuat daripada beras, Gandum dan juga buaah-buahan. Rasa yang enak dan lazat membuatkan anak-anak akan menggemarinya. Beli di sini :
>> Cerelac Nutripuff Banana & Strawberry 50g (Bundle of 2) <<



Anda mengalami masalah rambut rosak dan kering ? Jangan risau L'oreal telah menyediakan produk terbaik untuk merawat masalah rambut anda. Dapatkan produk L'oreal di Lazada :
L'Oreal Mythic Oil Souffle dOr Sparkling Shampoo (For All Hair Types) 250ml/8.5oz
L'oreal Vitamino Color A·OX Shampoo 250ml

NESCAFE White Coffee Pandan 8x36g

Kopi putih pada waktu pagi dengan aroma pandan membuatkan anda dapat berfikir secara tenang dan positif. Cuba dulu baru tau, gabungan Nescafe dengan nestle just milk akan menjadikan minuman pai anda lebih bernutrisi dan berkhasiat. Beli di sini :
NESCAFE White Coffee Pandan 8x36g (Bundle of 2)
NESTLE CHEERIOS OATS 400g + NESTLE JUST MILK FULL CREAM MILK 1L @ RM20.10 FOC SHIPPING

Foodpanda




FoodPanda pun sebenarnya terlibat dalam tarikh talian revolusi ni hmm. So you all jangan lupa melawat foodpanda ye untuk penghantaran makanan di pintu anda.


Selain itu Tefal juga terlibat sama dengan Lazada untuk Revolution Online 11.11. Ini adalah antara salah satu produk Tefal yang agak baru dan sangat sesuai untuk kitchen use. Senang nak chopping makanan anda, macam blender tapi tanpa menggunakan elektrik. I dah cuba, senang sangat. Just tarik je tali dia hehe. So bagi anda yang berminat dengan produk Tefal. Sila laari : Tefal X Lazada

Jadi apa lagi, jangan lepaskan peluang anda untuk menikmati diskaun dan kupon yan ditawarkan dari Lazada. Selain dapat membantu anda berjimat anda juga dapat merasai pengalaman bershopping secara berhemah.

Jangan lupa shopping di LAZADA guys bermula 11.11.2016 !!

So, jangan lupa tau. Esok ramai-ramai kita terjah laman web Lazada untuk shopping!!

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8E
So, jangan lupa tau. Esok ramai-ramai kita terjah laman web Lazada untuk shopping!!

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
So, jangan lupa tau. Esok ramai-ramai kita terjah laman web Lazada untuk shopping!!

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8E


Lazada Malaysia
 
.

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram