XYLIQUE nak beri RM100 Kupon Membeli-belah sempena Ramadan !Sempena Bulan Ramadan yang mulia ini, Xylique telah menadakan Kupon Membeli-belah sebnayak RM100 untuk setiap orang/ pembeli produk Xylique !

Dengan Kupon RM100 ini, anda juga boleh mendapat diskaun sebanyak 50% yang memberi jimatan kepada anda dan alami 100% bahan alami untuk penjagaan kulit wajah anda !

Untuk Mengetahui lebih lanjut tentang penjagaan Kulit WAJAH ini :


 
 
 
XYLIQUE

Revolusi penjagaan kulit XYLIQUE™ diilhamkan oleh kuasa penyembuhan semulajadi. Produk XYLIQUE di rumus dengan nutrien yang terbaik dari alam semulajadi yang kaya dengan tumbuh-tumbuhan/herba/ bunga-bungaan yang mampu meningkatkan kesihatan kulit yang bertenaga sekali gus menjadikan penampilan diri jauh lebih menarik. Bahan-bahan botani yang digunakan telah terbukti jauh lebih baik secara saintifik yang telah digunakan selama berabad.

 SELAMAT| SOLUSI YANG BERKESAN SECARA EFEKTIF DARI SUMBER ASLI

Produk XYLIQUE adalah bebas dari bahan sintetik, parabens, sulfat, pewarna tiruaan dan bebas dari bahan kimia. XYLIQUE adalah selamat dan berkesan untuk keperluaan kulit anda. 100% dari alam semulajadi.


 Bagi anda yang berminat dengan produk XYLIQUE Moor Mud Cleansing Bar & XYLIQUE Moor Mud Revical Mask, anda boleh dapatkan di sini : >>WWW.XYLIQUE.COM<<

Catat Ulasan

🌸Pengikut Blog🌸

www.syafierayamin.com