Me'nate Steak Hub Istimewa Ramadhan !

6/03/2016 08:21:00 AM

Photo Courtesy : Me'nate Steak Hub's Instagram

Hi semua !
Syafiera again !
So harini I nak update pasal makan-makan, so let's say I am a big fan of steaks, so I cari the best place to enjoy with, and then I teringat kisah Azwan Ali and one of the fan, but tak nak cakap banyak, just let me introduce the biggest no 1 steak house in Malaysia, tadaaaa... Me'nate Steak Hub !

Ramadhan bakal menjelma tak lama lagi, jadi Me'nate Steak Hub telah memperkenalkan beberapa hidangan yang agak special di restoran mereka.

I ni kambing ke lembu ke memang suka makan cuma the biggest problem I tahu makan je tapi portion setiap bahagian dari lembu or kambing I ni memang tak reti sangat cuma tahu makan je, so kalau you all rasa-rasa nak singgah Me'nate Steak Hub ni memang korang akan diperkenalkan portion-portion daging ni, jadi korang boleh pilih mana bahagian yang korang suka.


Antara hidangan daging-dagin yang terpilih yang bakal anda dan sekeluarga boleh menikmati ketika time Ramadhan nanti. Banyak betul pilihan yan menawarkan hidangan dagin yang berkualiti serta harga yan berpatutan !


Hidangan di waktu Ramadhan nanti bakal membuatkan anda berasa di Tanah Arab je, selain daripada daging, anda juga boleh menikmati ayam, salmon dan sebagainya.


Group Steak ni boleh dimakan antara 3-4 orang, boleh pilih antara daging lembu, daging kambing ataupun ayam panggang dan didatangkan khas bersama sos, salad, coleslaw, kentang lenyek, aglio e olio ataupun Nasi Me'nate, hanya RM80/pax, so bagi yang family kecil atau pun yang masih berdua tu, set ni memang sesuai, ada pelbagai jenis dalam 1 set, rasa macam dah cukup je untuk I time Ramadhan nanti.

 
Chef Patron yang bergaya dengan Wagyu Spare Ribs, antara salah satu menu yang paling $$ harganya, boleh dinikmati untuk 3-4 orang hidangan steak ni. Lebih kurang RM400.

Short Ribs

Lamb Shanks


Grilled chicken picture courtesy : Me'nate brochure

Terdapat beberapa jenis Hidangan yang istimewa yang akan disediakan di Ramadhan yang bakal menjelma :

Heavenly Beef:
Short Ribs
Hidangan per set (4-6 pax) termasuk Nasi Me'nate dan juga Beef Short Ribs : RM300
Wagyu Spare Ribs
Hidangan per set (4-6 pax) termasuk Nasi Me'nate dan Wagyu Spare Ribs : RM400

Heavenly Lamb
Lamb Shoulder
Hidangan per set (4-6pax) termasuk Nasi Me'nate dan Lamb Shoulder : RM350
Lamb Shanks
Hidangan per set (4-6pax) termasuk Nasi Me'nate dan Lamb shanks : RM350

Heavenly Chicken
Grill Chicken
Hidangan per set (4-6pax) termasuk Nasi Me'nate dan ayam : RM99

Group Steak (pilihan steak lembu, kambin atau ayam)
Minimum order RM80/Pax
termasuk sos, salad, coleslaw, mashed potato, aglio e olio/ Nasi Me'nate

Untuk Ramadhan Me'nate akan menyediakan hidangan percuma seperti :
  • Bubur Lambuk Me'nate
  • Buah-buahan
  • Kurma
  • Air "Free-flow" boleh ambil beberapa kali hu3.
Nasi Me'nate adalah menu nasi istimewa dari dapur Me'nate menggunakan beras basmati istimewa yang diimport khas.

Sila lawati Me'nate Restoran Outlet di :

Setapak
Starpac Point,
Jalan Taman Ibu Kota Off
Jalan Gentin Klang,
53300 Kuala Lumpur

Ampang Branch
No 16, Jalan Kerja Air Lama satu,
Taman Shuet Liang,
Ampang Jaya, Selangor

Bangi Branch
No 25, Jalan Medan Pusat 2d 3b Curve Business Park,
Seksyen 9 43650 Bandar Baru Bangi,
Selanor Darul Ehsan

Hotline Ramadan untuk RVSP
019-3911047
019-4771047
019-2611047
 


You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee