Khas untuk #kakimekap | Cermin Mekap Berlampu LED | Vanity Mirror di Malaysia

6/28/2016 03:41:00 AM

Salam semua,
lama tak update blog selepas kerap berehat dari pelbagai aktiviti, bulan Ramadan ni lebih suka duduk dekat rumah dan tidur I don't know why.

Nisa Kay captured my photo.. woot happy gila dapat mirror sebegini


Okay firstly regarding about the title.
I ni memang dah lama teruja nak ada vanity mirror sendiri. Yerlah selalu pergi butik mekap je mesti depa ada satu cermin dengan LED bulbs, terruja tau nak Makeup pon syok je, lebih-lebih lagi yang jenis suka rekod video mekap tutorial tu, of course dapat dah kelebihan kat situ dapat ligthin.

Sebenarnya I memang teruja nak lighting ni, at least tempat gelap kita boleh nampak la kita aplikasikan mekap kat wajah, at least keluar rumah  tak ada lah rasa macam pakai topeng kat wajah.

I memang survey vanity mirror through ebay, lazada and so on tapi hampa... semuanya hanya cermin dan lampu LED. mahal pula tu haha.


Nisa Kay try the lighting through hp dia, dia approved dia kata dia nampak cantik hehe.

So I ada buat status kat facebook yang I Memang nak vanity mirror below RM500, thanks to Khai la dia tagged si nisa so I immediately PM nisa through FB. Nisa cakap around RM300-RM350 So it's in my budget. so I said I nak terus I transferred money to NISA,

Nah introduced ni tukang Boss untuk Vanity Mirror.

The long waited was over... tempahan siap lebih kurang 2-4 minggu... sekarang dah ada dekat dalam rumah I. Gila kau tak happy... husband balik je dia siap cakap WOW.. hehe... Alhamdulillah, apa yang di impikan Allah beri hehe.

So mana korang nak dapatkan #VanityMirror di Malaysia ni.. boleh lawat depa punya instagram.

Okay ni Malaysia tau 1 vanity mirror ni around RM350.

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram