#JonLivia Air Hot Pants sesuai untuk mereka yang sukakan aktiviti lasak.

5/24/2016 02:05:00 PM

 

Hai semua !
Syafiera here !

Ingat tak last time I ada update seluar panas JonLivia Hot pants ni, selama tak berapa sihat tapi sekarang kena fokus pada kesihatan jadi kena banyak buat senaman yoga dan belajar mengawal pernafasan serta mengawal tekanan pada badan.

Jadi bila badan dah start nak mulakan aktiviti kesihatan jadi pakaian semasa bersenam perlulah pakaian yang sesuai, nak buat regangan badan kena ada daya tarikan yang kuat untuk pastikan urat badan jadi lebih senang ditarik.

Semasa senaman sudah pasti badan akan mengeluarkan peluh yang banyak. Jika peluh banyak keluar itu tandanya badan anda sihat serta sistem perkumuhan badan anda beroperasi dengan baik, jika tiada peluh ketika anda melakukan pelbagai senaman better pergi jumpa doktor, jika anda nak tahu selain keluarnya air daripada peluh toksik di dalam badan juga keluar mengikut liang kalenjar kulit anda.

Dengan adanya JonLivia HotPants ini, ianya juga membantu untuk kita membakar lemak di bahagian peha serta betis yang gebu gebas tu.


JonLivia Air Hot Pants sangat sesuai untuk mereka yang melakukan aktiviti seperti :
  1. Berbasikal
  2. Senaman Yoga
  3. Berzumba
  4. Bermain badminton
  5. Berenang
  6. Olahraga
  7. Senaman berat
  8. Boleh bawa pergi dating
  9. pergi Gym
  10. Mahupun senaman ringan

Material yang digunakan oleh JonLivia Air Hot Pants :
  1. 15% Polyster
  2. 70% Neoprene
  3. 15%Nylon

JonLivia Air HotPants mempunyai pelbagai saiz mengikut saiz badan setiap orang, jadi ukur lilit pinggang anda untuk menempah satu untuk badan anda, Saya rasa ianya adalah seluar wajib untuk mereka yang inin kekal cantik dan kekal bergaya ketika bersenam atau mekakukan aktiviti sehariaan.


I sendiri dah cuba JonLivia Air Hot Pants ni, baru pakai sekejap peluh sudah banyak keluar, macam ni memang senang nak peha kecil dan lemak senang nak terhapus, rasa macam suka sangat, and I galakkan untuk mereka yang berpantang selepas melahirkan anak pun sangat sesuai untuk mencuba sendiri JonLivia Hot Pants disamping mengekalkan kepanasan yang sangat baik dan mengurangkan sakit pada bahagian betis jika anda selepas melahirkan anak.

Kenapa anda harus memiliki Teknologi Terbaru JonLivia Air Hotpants ?
  1. Dapat mengurangkan berat badan secara berkesan ( Terdapat 99% succcess rate )
  2. Membakar lemak dan lebihan air dalam badan
  3. Kulit anda boleh bernafas
  4. Seluar yang mampu meregang menikut aktiviti anda
  5. Peluh senang meresap dan dilepaskan.
  6. Sangat fleksibel !
Anda boleh sahkan keasliaan Jonlivia Hot Pants dengan langkah yang mudah
1) Cuma Imbas Kad QR Code yang berada di JonLivia Air  Hot Pants
2) Jika seluar anda tulen, ianya akan terus ke laman web JonLivia

Web :
www.jonliviahotpants.com

Email :
hello.jonlivia@gmail.com

Contact :
+ 6011-1666 4083

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee