TINT My BrowS Gel KL Youtubers COll and Review !

4/15/2016 04:47:00 AM

 
Hi semua, 
Syafiera again. Ingat tak last time I did this TINT My Brow Gel KL review with KL Youtubers group - Cheryn, Jess, Jessica and Ruby di AMPM cafe Subang ?

Anda boleh membeli Etude House Tint My Eyebrow Gel dari https://ibuybeauti.com/product/etude-house-tint-my-brow-gel/ hanya USD6-7 (RM25-30) - Berbanding dengan kedai tempatan yang berharga gel pada RM75.

Terdapat 3 warna :
Brown
Light Brown
Gray Brown

I pilih gray brown sebab ikut warna rambut hitam I.  Masa 1st pakai tak susah pun, dia glide very smoothly tapi kena control juga lah tangan sebab kalau tersilap kena cepat-cepat fix it kalau tak warna tu akan stay on the brows. ha3.

I ingatkan dia akan stay around 1 week after pakai tapi sebenarnya kalau cuci wajah dengan makeup remover atau pencuci muka sebenarnya hilang lah, tak kekal pun. tapi I suka result eyebrow tatto ni sebab nampak bulu kening macam glossy la. ha3.

 




 


Kerjasama Kakis ':
The Master Mind : Cheryn Tan : https://www.youtube.com/user/cheryn84
Jess Lee: www.jessying.com
Jessica Yong: www.jessytheklchic.com
Syafiera Yamin: www.syafierayamin.com

Jom Tonton Video Kolaborasi Syafiera and KL Youtubers.


Untuk maklumat lanjut : 

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee