Saya nak putih gebu dan pinkish glowing macam Princess White..

4/21/2016 02:25:00 AM

 

Hi semua,
syafiera here..
Harini I nak share 1 produk yang I rasa macam suka sangat.. I baru minum Princess White ni 3 hari, satu hari I ambil 2 x, 2sudu pagi,2 sudu malam I bancuh.. siapa taknak putih gebu pinkish glowing kan?

I ambil Princess White ni sebab Harga pun mampu milik, memandangkan sebelum ni I mempunyai masalah kulit wajah jerawat naik sana sini, kulit jadi gelap la lepas tu dan parut pada wajah setiap kali jerawat naik. Stress je tengok.

Jangan salah sangka saya bukan nak jadi putih pucat, tapi saya nak kulit nampak lebih cerah dan kulit muka pinkish pinkish baru nampak macam healthy, at the same time I nak sangat kulit bebas dari jerawat dan kulit berminyak.

Jadi Princess White ni I jadikan sebagai rawatan dalaman untuk mencegah dan merawat apa yang patut dari dalam. Kalau dalaman tak dapat khasiat dan sepatutnya manakan luaran nak nampak hasilnya kan ?


Tahukah anda bunga yang terdapat di Japun iaitu Bunga Sakura yang hanya akan mekar dalam 7 hari setiap tahun. Ekstrak bunga sakura mampu mengurangkan penghasilan melanin dan membantu melawan tona kulit gelap. Eskrak bunga sakura juga amat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit sensitif. Princess White telah merungkai rahsia kecantikan ekstrak bunga sakura untuk mereka yang menginginkan kulit wajah yang cerah, bebas jerawat dan kelihatan berseri serta sihat.


Dalam Princess White ni terdapat 9 kandungan bahan yang anti-oksidan :
  1. Ekstrak bunga sakura Jepun
  2. Acai Beri
  3. Kolagen
  4. Ceri
  5. Strawberi
  6. Anggur
  7. Buah Zaitun
  8. Tomato
  9. Delima

Dengan kesemua  gabungan bahan yang tinggi dengan anti-oksida boleh merawat masalah kulit jerawat, mengurangkan bintik-bintik hitam, menjadikan kulit lebih anjal dan lembut, Pori di wajah menjadi lebih halus serta menguatkan rambut dan juga kuku ,alahan Princess White diformulasikan untuk mereka yan mempunyai masalah kulit sensitif.


Princess White adalah produk pertama di Malaysia yang menggunakan Formulasi Jepun dengan pencerahan Ekstrak Bunga Sakura. Antara kelebihan Minuman Princess White :
  1. Membantu menstabilkan hormon dalaman wanita, amat disarankan untuk wanita yang ingin hamil.
  2. Membantu menganjalkan dan melembutkan kulit serta melambatkan proses penuaan. Kulit kembali muda "Reverse aging Process"
  3. Membantu meningkatkan daya ketahanan badan sistem imunisasi, mengurangkan radang sendi, tulang, kuku dan rambut semakin kuat dan bersinar.
  4. Memberi kesan cerah sekata pada kulit muka dan badan serta gebu dan bersih dengan kesan merah jambu pada wajah.
  5. Membantu memudarkan dan menghilangkan masalah akibat parut jerawat, kemalangan di wajah dan parut lama di badan.
  6. Memperbaharui sel-sel kolagen yang rosak dan kemurungan di dalam badan.
  7. Menghilangkan masalah jeragat disebabkan faktor usia, pendedahan cahaya matahari atau pun tersalah menggunakan produk yan mempunyai kandungan merkuri.
  8. Menyelesaikan maslaah JERAWAT yang teruk, kesan seawal 7 hari ( 1000 testimoni sebagai bukti)
  9. Mmbersihkan kulit secara mendalam di bahagian liang pori yang tersumbat sekali gus dapat mencegah timbulnya Jerawat baru.


Sila pastikan tarikh tempoh tamat produk sebelum ingin menggunakan produk Princess White ye.


Princess White di formulasikan untuk anda yang berumur 14 tahun ke atas termasuk lelaki dan perempuan, boleh dikatakan selamat untuk di minum :
  1. Untuk wanita hamil, 4 bulan ke atas
  2. Ibu yang menyusukan anak
  3. Lelaki atau wanita yang tidak mengidap diabetes atau kanser
  4. Wanita yang ingin hamil
  5. Sesuai untuk kulit sensitif

Bila buka je Princess White, bau aroma bunga dan ekstrak bahan lain buat jadi macam terapi je, dan paking best rasa Princess White ni sweet sweet je cuma kalau manis sangat sila tambah air dan banyakkan minum air tau.


Cara Pengambilan Minuman Princess White :
2 Kali sehari :
1 Jam sebelum sarapan ( 2 scoop + air biasa atau air sejuk dalam shaker )
1 Jam sebelum tidur ( 2 scoop + air biasa atau sejuk dalam shaker )

Kadang-kadang I makan terus macam tu, haha sebab sweet sangat rasa dia macam makan gula-gula.

Syarat : Kena banyakkan minum air bersih untuk membantu pembuangan toksik dalam badan, penyerapan lebih cepat dan berkesan..
satu lagi kalau boleh elakkan minuman/ubatan yang mengandungi kaffein yang tinggi seperti kopi dan teh.

Kalau nak tahu Princess White lebih dari 10,000 terjual sebulan. Formulasi terbaru Beauty Japan Treatment.

Paling best Princess White lulus KKM, Bahan Halal, Bahan Semulajadi, Kilang GMP dan mudah untuk diambil.

A video posted by Syafiera Yamin (@syafiera_yamin) on



RM85/jar SM & SS
Untuk Maklumat Lanjut
H&S Platinum Sdn Bhd







You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee