Jika Anda kaki "SHOPPING ONLINE" wajib mengetahui pasal GETEX.MY

3/04/2016 11:27:00 PM


Hai semua !

Siapa kaki shopping ? Angkat tangan - saya !
Baru-baru ini ramai blogger kaki shopping online beritahu dekat kita pasal Getex.
Mula-mula otak blur juga lah apa tu Getex ? Punyalah berdekad nak memahami.
Sekali bila tengok dorang pos dorang beli barang-barang online sambil tu dapat sekali pulangan duit cuma tak seperti harga barang yang dibeli la. 

Umpama GST la kita bayar gst kerajaan dapat gst tu selepas kerajaan invest sejumlah wang yang besar dalam pengiklanan pasal GST.  hehe ada kaitan ke ?

http://www.getex.my/index.php?key=2431

Kalau boleh jangan la Terkeliru macam I ni, I ada termasuk site getex India ngan negara lain, kalau yang duduk Malaysia tu www.getex.my okay.


Antara kedai barangan "online" yang terlibat






LANGKAH MUDAH UNTUK DAPATKAN 
WANG PULANGAN ANDA

LANGKAH 1 (Pilih Kedai ONLINE yang anda nak beli barang)

LANGKAH 2 ( Pilih barang yang anda nak beli)

LANGKAH 3 ( Beli barangan anda ) - penghantaran depend pada kedai "online yan anda beli -
LANGKAH 4 : Dekat Getex.my nanti keluar ni dan boleh lah letak nota pasal barangan yang anda beli

Last sekali cek bahagian akaun anda setiap 24 jam atau 48 jam untuk tengok pulangan 'cashback' anda
Sambil membeli sambil dapat pulangan wang
Tak banyak tapi sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan ?

Jadilah pembeli yang bijak,
banyak ganjarannya ! 

Setiap kedai online yang anda pergi akan kongsi peratus keuntungan makin tingi % makin mahal lah kot harga barangan yang ditawarkan.

Jom daftar Getex.my dengan klik DI SINI.


Getex.my juga seperti shopping di bawah satu bumbung. Anda hanya perlu buka Getex.my dan pilih kedai online kegemaran anda. Setiap kali nak beli jangan Lupa pergi Getex.my

 

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram