Awak pakai Susuk Emas ke?

3/10/2016 12:20:00 AM


Hi semua, adakah anda mempunyai masalah jerawat yang serious dan kronik macam wajah saya. Ada pelbagai solusi untuk masalh itu. Saya rekomen anda cuba sabun susuk emas dahulu untuk merawat masalah kulit jerawat.

Walaupun tak sepenuhnya kulit bermasalah itu sembuh secara cepat tapi sabun ini boleh dikatakan mampu mengecutkan jerawat yang macam nanah banyak-banyak tu cuma perlukan sedikit kesabaran.

Bila pakai sabun ni muka agak gatal juga lah, mungkin sebab cacing cacing kat wajah tu tengah menggeliat nak mati agaknya. Huhu, tunggu dalam 10minit lepas dah hasilkan buih muka pada wajah supaya herba dalam sabun tu meresap ke dalam kulit.

7 hari perubahan - ye tapi tetap perlu diteruskan sehingga masalah kulit dapat dirawat.

I have to admit that I selalu cover parut jerawat dengan makeup, kalau parut cikenpox tu tak dapat nak tolong lah, ;(

Kebaikan sabun emas ni :
  1. Memberi seri bak emas kepada muka hanya sekali atau dua kali boleh menampakkan kesan.
  2. Kedutan muka dapat dikurangkan dan tanda-tanda penuaan
  3. Kulit muka jadi lebih tegang
  4. Parut jerawat boleh dikurangkan
  5. Muka lebih muda, bermaya dan lembut.
  6. Jerawat cepat kering dan boleh menhilangkan jeragat
  7. Memperbaiki tekstur kulit
  8. Bagi yang berdaki boleh sental masalah tu dengan sabun susuk emas.
Bentuk sabun ni bulat, belakang kuning cerah depan kuning pekat.

Potong sikit sabun tu dah boleh hasilkan buih yang banyak macam ni.


Okay Parut tebal sebab ciken pox dah boleh nampak pudar sikit, Lubang-lubang kat muka pun dah boleh nampak OK
Dari segi packaging dia, simple sahaja, sabun dia cute sebab bulat, kalau nak pakai I akan potong mengikut kegunaan sahaja, I kalau sabun untuk wajah memang selalu buat macam tu. Masa dah cuci wajah pakai ni urut buih sabun tu kat muka sampai rasa kulit cam sedikit pedih terus basuh, bila dah basuh kulit cam kering sikit terus apply produk pelembab. I puas hati dengan result dia, tapi I akan stop macam dalam semingu tu I cuci muka dengan sabun ni dalam 5x semingu. Nak kasi kulit rehat sebab sabun ni agak kuat juga kesan dia. Muka jadi tegang betul kot ha3.

Cara nak Pakai Sabun ni boleh view tutorial di bawah ni


Untuk maklumat lanjut pasal produk ni boleh lawati :
Ataupun telefon secara terus ke :
Fara 012 3995719 Harga rm29.90 plus RM7 pos laju

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee