Jom Detox wajah berlubang-lubang dan berjerawat anda dengan 3Bskin

2/15/2016 07:28:00 PM

Hi semua ! Sesiapa yang mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat sebenarnya adalah berpunca dari diet yang tidak seimbang dan juga ke tidaksesuaian produk pada wajah di muka.
Faktor pemakanan juga adalah satu punca paling besar terjadinya kulit berjerawat dan berminyak, kebanyakan penyakit datangnya dari perut. Bukan kulit wajah sahaja kena detox malahan dalaman juga kena detox.

Banyak cara nak cantik dan dapat kulit gebu-gebas, tapi memang kena berdisplin lah, kalau malas tak jadi.

Baru-baru ini syafierayamin.com berpeluang untuk mencuba sendiri produk dari 3Bskin, diformulasikan dari France di hasilkan di Malaysia, so tak perlu ragu-ragu dengan produk ni.

JOM kita terjah apa yang best sangat Detox Green Mask 3Bskin ni, dah banyak kali try ni, memang kulit senantiasa glowy je la bila tiap kali pakai. He3.


Bagi yang ada common skin problem, I boleh suggest produk ni amat sesuai untuk detox skin YANG ber'problem' tu especially kulit berkombinasi, kulit jerawat dan kulit berminyak.

Benefits Detox Green Mask 3Bskin :
  1. Boleh menghaluskan liang pori yang terbuka akibat dari jerawat.
  2. Meningkatkan keseimbangan lembapan kulit
  3. Menyihatkan kompleksi kulit
  4. Mampu mengurangkan iritasi pada kulit
Cara nak pakai dia senang je sapu dekat kulit muka.

Pandangan dari sisi atas

Macam ni Mud dia, teruja kan tengok ?

JOM TENGOK VIDEO CARA NAK PAKAI GREEN DETOX MASK NI
DEKAT BAWAH NI, JANGAN LUPA LIKE YE ! ;)

 
 
Melalui pengalaman I sendiri lepas cuba produk ni, kulit memang terasa bersih, produk ni juga bahan kimia tak membuatkan kulit rasa sakit malahan produk cuba meng'heal' kan pori-pori yang terbuka luas dan membersihkan bahagian dalaman kulit. Lepas dah pakai memang kulit nampak sangat glowy. Nak cerita lebih-lebih pun payah juga sebab saya memang suka mud ni, apa kata anda dapatkan satu untuk anda dan cuba try sendiri. =D
 
Selain dari Green Detox Masj, 3Bskin juga menawarkan produk 'skincare series' yang lain juga. 
  
 

Detox Mask- Rm79
Hydrating Mask- Rm79
Diamond UV SPF35+ Rm129
Cleanser- Rm59
Toner- Rm69
Enzyme Scrub- Rm79
Serum- Rm79

CNY PROMOTION

Pick any 3items- Rm180
Pick any 5items- Rm250
Full Range (7items)- Rm320
 

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram